Monday, March 18, 2013

Minunea mea: Infrafit si cum am reusit sa slabesc 4 kilograme !

Sunt atat de fericita ca sunt conectata cu voi, prieteni, cititori, critici, cunoscuti, necunoscuti. Ma simt privilegiata ca am acest blog si reusesc sa impartasesc cu voi minunile mele de zi cu zi si nu numai.

Cam de 3 luni de zile m-am reangajat la cazino . E un job care iti ofera beneficii financiare dar care omoara viata sociala si timpul liber si care iti consuma toata energia. Dar pentru ca niciodata nu mi-a fost lene sau rusine sa muncesc am intrat in joc. Dezavantajul principal este ca muncesc noaptea si majoritatea weekendurilor. Fie intru la orele 21, fie la 20, fie la 17 sau 16. Ideea e ca mai repede de 12 noapte nu ajung acasa. Muncesc in ture, uneori ajung acasa la 5 dimineata si alteori la 12 sau 1...Este foarte obositor  si debusolant pentru organism....Evident ma trezeam dupa ora 13 si deja jumatate din zi era dusa...urmatoarele 2 ore apucam sa beau cafeaua si poate sa mananc....nici nu apucam bine sa realizez ce zi este ....si ma trezeam la munca....
Job-ul imi ocupa tot timpul si faptul ca eram nevoita sa dorm mai mult ziua ma epuiza. Se stie ca somnul de zi nu este la fel de odihnitor. Ajungeam sa dorm cate 13, 14 ore si ma trezeam epuizata. Sa nu mai zic ca am pus pe mine cateva kilograme in plus si cantarul arata 61 de kilograme. Eram mereu indispusa si extrem de stresata. Acum ca ma uit in urma si imi aduc aminte ce companie groaznica eram trebuie sa ma revansez fata de iubitul meu care m-a suportat si mi-a fost alaturi.

Evident ca ma plangeam tuturor si nu mai stiam cum sa ies din starea care m-a acaparat. Am avut norocul insa, sa ma plang unei prietene cu folos care mi-a oferit o mana de ajutor si mi-a recomandat un aparat foarte nou in Romania : Infrafit . Nu mai auzisem nimic de el si sincer nici nu aveam cum sa aud in conditiile in care  eu dormeam 13 ore si 8 eram la munca....Am google-it putin si am sunat imediat sa imi fac programare. Asta se intampla acum 5 saptamani !

Azi va spun cu mare drag si cea mai mare sinceritate ca SUNT UN ALT OM ! Dupa 12 sedinte la Centru Infrafit, cantarul meu arata 57 de kilograme si ma trezesc cu usurinta cel tarziu la ora 11. Sunt foarte fresh si enervant de energica. Am suficient timp pana merg la munca sa ma ocup si de blog, sa gatesc si sa mai fac si treaba in casa.

Ma simt ca si cum as fi decoperit o comoara pe ceva insula pustie. Pentru mine somnul, odihna si implicit, sanatatea sunt primordiale. Unde mai pui ca zilnic la munca ma intreaba colegii si clientii daca m-am indragostit pentru ca imi sclipesc ochii de fericire  si cum am slabit atat de repede :-)))) Se pare ca efectele Infrafit sunt vizibile de toata lumea.Vreau sa va bucurati si voi de tot acest fenomen  si am decis sa fac o postare amanuntita in care sa va dezvalui procedurilesi pentru ca imi sunteti dragi am facut si poze cu fiecare pas in parte.
Centru Infrafit este localizat in zona Piata Romana , mai exact Intrarea Maresal Josef Pilsudski nr.6 , la intersectia B-dului Dacia cu Polona. De cum intri simti energia pozitiva si ai impresia ca ai pasit intr-ul loc ireal. Iubesc amenajarile interioare si faptul ca e o casa foarte discreta fara reclama exterioara. 




Recunosc ca prima sedinta a fost putin mai dificila pentru ca nu stiam la ce sa ma  astept si  care este nivelul de dificultate. Eu sunt foarte lenesa si am o rezistenta relativ ''varza'', imi scuzati expresia, insa eu obosesc si daca merg 5 minute pana la Mega Image :-((Unlike, stiu :-P


Am aflat ca o sedinta este formata din 5 procedee. Power Plate, Infrafit, sauna Infrared, hidromasaj cu saruri minerale si masajul optional (contra-cost). Datorita faptului ca nu stateam foarte bine cu timpul eu bifam cam 3 din ele la fiecare sedinta.

Power Plate
Sistemul Power Plate ajută la remodelarea corpului, mult mai rapid decât o fac exerciţiile fizice uzuale.Aparatul Power Plate stimulează organismul prin vibraţie în trei direcţii diferite şi prin transmiterea de valuri energetice în tot corpul. Aceste mici mişcări pun organismul în dezechilibru. Pentru a corecta acest dezechilibru, în mod reflex şi inconştient, se declanşează între 25-50 de contracţii musculare pe secundă.


                                                Îmbunătăţeşte circulaţia

                                              Tonifiază masa musculară

                                                       Combate celulita

                                                                         
 Aparatul Infrafit 


1. Slăbire permanentă pentru că:
  • Reduce cantitatea de grăsime corporală per ansamblu, însă se poate programa exclusiv pe anumite părți ale corpului unde grăsimea este localizată inestetic;
  • Tonifiază și întărește mușchii, îmbunătățește aspectul fizic per ansamblu;
  • Elimină celulita;
  • Elimină vergeturile;
  • Pe parcursul tratamentului InfrafitX corpul utilizează că și combustibil grăsimea în locul zahărului, că atare nu se produce acid lactic, iar activitatea fizică devine ușoară.

2. Accelerează metabolismul lipidelor pentru că:
  • Induce activarea metabolismului lipidelor stimulând lipoliza (metabolismul grăsimilor) la nivel localizat (tehnologia MIACT);
  • Reactivează și accelerează metabolismul prin acțiunea razelor infraroșii biosincronizate cu pulsul cardiac și a biomecanicii, iar corpul devine mult mai eficient în arderea grăsimii și în inversarea tendinței de acumulare;
  • Acțiunea profundă a razelor infraroșii informate și biosincronizate asupra țesutului adipos subcutanat induce eliberarea trigliceridelor în fluxul sangvin, care sunt transportate în măsele musculare implicate în mișcare pentru a fi metabolizate;
  • Grăsimea corporală subcutanata este prima metabolizată în timpul tratamentului;
  • Accelerează procesele enzimatice, metabolice și endocrine legate de lipoliză (metabolismul grăsimilor).

3. Accelerează procesele de anti-aging și detox pentru că:
  • Mișcarea, respirația, fluxul sanguin datorate unei posturi studiate din punct de vedere ergonomic și reglate electronic în înălțime-înclinare-distanță și razele infraroșii curată țesuturile și reduc retenția hidrică.

4. Schimbă starea de spirit și reduce stresul pentru că:
  • Îmbunătățește sistemul endocrin și nivelurile de endorfină, serotonină și melatonină („substantele fericirii”), care se traduc prin stare emotivă pozitivă, reglare a ciclului somn-trezire și reducere a apetitului pentru mâncare.

Sauna Infrared


Este o saună terapeutică, prevăzută cu unde infraroșii care aduc organismului numeroase beneficii. Sauna cu infraroșu nu prezintă nicio contraindicație.
Este ideală pentru persoanele care nu pot suporta căldura pentru că emite raze ce încălzesc direct corpul fără a crește temperatura din interiorul încăperii. Într-o saună cu infraroșu temperatura este mult mai scăzută (40 – 60 grade Celsius) față de cea din sauna tradițională finlandeză (80 – 100 grade Celsius).

Te ajută să slăbeștiO ședință de 30 de minute de saună cu infraroșu determină pierderea a 600 – 900 de calorii. Infraterapia favorizează un mai bun control al greutății, eliminarea celulitei și refacerea țesuturilor.
Elimină toxineleÎn timpul unei ședințe de saună cu infraroșu circulația sanguină se accelerează și glandele sudorifice își sporesc activitatea, ajutând la eliminarea din organism a toxinelor, a nicotinei, accidului sudorific și a sodiului. Toate aceste toxine sunt eliminate prin piele, prin intermediul și în timpul procesului de transpirație.
Îngrijește pieleaEliminarea toxinelor din interior se vede în exterior. Porii pielii devin mai curați, iar aceasta își recapătă luminozitatea și suplețea. Segmentele de piele uscată sau întărită devin și ele, chiar după primele ședințe, mai netede și mai moi. Sauna cu infraroșu curăță pielea în profunzime, calmează acneea și eczemele și redă elasticitatea pielii. Îndepărtează durerea musculară Infraterapia are efecte antispasmodice, analgezice și antiinflamatoare. Razele infraroșii asigură o mai bună pătrundere prin piele și pot atinge mușchii și articulațiile afectate de durere. Infraroșiile și-au demonstrate eficiența în tratarea durerilor musculare și articulare.
Îmbunătățește sistemul imunitar
Căldura razelor infraroșii crește căldura corpului activând sistemul imunitar. Astfel corpul își sporește rezistența la boli și își întărește sănătatea generală. Efectele razelor infraroșii se simt la nivelul întregului organism, printre ele numărându-se și eliminarea stresului.

Ce iubesc eu cel mai mult la acest procedeu sunt  cele 30 de minute in care fac 2 lucruri deodata. Elimin toxinele si ma documentez in ceea ce priveste tendintele din fashion. Pentru ca sauna Infrared nu este o sauna umeda pot sa citesc cu usurinta si abia astept sa intru in sauna sa descopar noile reviste puse la dispozitie de catre cei de la centru. E perfect....cele 30 de minute trec ca focul si eu ies din sauna fresh-fresh si documentata. (Btw se poarta bulinele si dungulitele verticale pe alb si negru ). Abia astept sa se mai incalzeasca putin sa imi scot bulinutele si picioarele ( acum) sexy si  fara celulita la plimbare !

 Hidromasajul cu saruri minerale



Nici nu cred ca mai are rost sa va descriu cat de bine ma simt in cele 30 de minute de hidromasaj, pozele vorbesc de la sine :-)



Masajul 


Trebuie sa ma recunosc, oarecum rusinata ca pana acum eu nu am mai fost la masaj anticelulitic si nu stiam exact la ce sa ma astept. Auzisem ca e un procedeu dureros care lasa urme si vanatai. Am aflat insa, ca nu e chiar asa, durerea este suportabila si pana acum nu am avut nicio vanataie. Probabil pentru ca Artemis 
 , cea care imi face masajul( care este o draguta ) ma place si face ea ceva minuni pe acolo si  ma intorc de fiecare data. 

Tratamentul prin masaj anticelulitic este o metodă foarte eficientă care ajuta la diminuarea celulitei. Celulita poate să apară din varii motive: factori genetici, alimentaţie proastă bazată pe multe calorii şi grăsimi, hidratare incorectă, lipsa de mişcare, stres, etc.
Masajul anticelulitic este profund şi foarte puternic şi se face doar prin mişcări realizate apăsat, în forţă şi repetate, care automat crează o stare de disconfort. Procedura de masaj anticelulitic nu este una de relaxare. Cremele cu efect termoactiv şi reducător îmbunătăţesc microcirculatia în zonele afectate mărind efectul lipolitic.


Trebuie sa ma mentionez faptul ca masajul este optional si pretul unei ore de masaj este de 55 de ron. Eu de obicei fac jumatate de ora de masaj anticelulitic si jumatatea de ora de masaj pentru spate. Am uitat sa va spun ca cele 8 ore la munca le stau pe tocuri...de 12 cm minim si am probleme cu coloana...Aveam pardon, Artemis m-a informat de la prima ora de masaj care sunt probleme mele si mi-a promis ca o sa le rezolvam si s-a tinut de cuvant. Am scapat de crema aia puturoasa, Puterea Ursului cred ca ii zice, de la mama soacra :-))) si a scapat si iubitul mei de chinul de a-mi masa spatele saptamanal.



Cu toate ca depun efort cateva ore si ma supun unor mici chinuri ma simt absolut fenomenal la sfarsitul sedintei si ma uit cu mare drag in oglinda dar si la cantar !





Pretul unui pachet este de 500 de euro in care sunt incluse 12 sedinte de Power Plate, 12 sedinte de Infrafit ( 40 de minute/sedinta), 12 sedinte de sauna Infrared si 12 sedinte de hidromasaj cu saruri minerale.

Detalii mai multe gasiti si pe site-ul lor :http://www.infrafit.ro/ sau pe pagina de Facebook Infrafit .

Probabil va ganditi ca pretul  pachetului este putin mai piperat insa, va asigur ca este eficient si rapid. Daca imi spunea cineva acum o luna ca ma voi simti atat de energica , odihnita si fara 4 kilograme si celulita nu credeam o iota,insa, pozele vorbesc de la sine. Si cel important lucru este ca mi-a disparut complet pofta de mancare !!!
 In ultima mea sedinta am realizat si pozele astfel incat, voi cele de acasa sa dispuneti de toate informatiile necesare in cazul in care imi impartasiti problemele si stiu sigur ca 90 % din cele care citesc postarea mea sunt in asentimentul meu.
Asa ca nu mai asteptati. Vara ne bate la usa si celulita este fooarte uncool in 2013 !

Nu uitati : sanatatea este de nepretuit !


Love, Ade

3 comments:

  1. Felicitari..arati foarte bine,se vede ca te-au rasfatat.Te pup

    ReplyDelete
  2. you look so pretty and i envy with your body :D

    PUTRIVALENTINALIM.BLOGSPOT.COM
    http://putrivalentinalim.blogspot.com/2013/03/army-part-2.html

    ReplyDelete
  3. Ce corp frumos ai Adelina, ma motivezi si pe mine sa ma pun nitel pe sport, imi plac mult postarile de genul acesta! :P Tine-o tot asa! Pup! :)

    ReplyDelete