Wednesday, May 15, 2013

Castigatoarea pachetului Infrafitx este ...

Buna dragele mele,

M-am adresat special voua pentru ca sunt sigura ca nu s-au inscris barbati la acest concurs, desi nu cred ca ar deranja pe nimeni sa mai slabeasca putin...mai ales daca au de unde:-)))
Gata cu rautatile sa trecem la lucruri mai interesante cum ar fi...procesul prin care va trece castigatoarea nostra. O sa fie masurata si cantarita inainte de prima sedinta de catre cei de la centrul Infrafit astfel incat, sa se vada diferentele de kilograme dar, si de centimetri la finalul celor 10 sedinte.  Pare greu dar nu e deloc. Te asigur ca vei scapa cu viata.:-)
Castigatoarea noastra am inteles ca in vara se casatoreste si vrea neaparat sa scape de kilogramnele in plus si noi suntem total de acord cu ea astfel incat, am decis sa o alegem pe ea. Vorba aia: Nu toata lumea se marita vara aceasta! :-)


                        Castigatoare se numeste Deea si s-a inscris de pe profilul :                               https://www.facebook.com/invatand.arta/posts/279084572227827


Felicitari !

Castigatoarea trebuie sa ma contacteze in maxim 48 de ore ca sa ii dam detalii despre cum poate sa intre in posesia voucherul in valoare de 500 de Euro oferit de InfrafitX. Daca nu ma contacteaza in 2 zile o sa alegem o noua castigatoare.
Detalii despre aparatul Infrafit  gasiti pe : http://www.infrafit.ro/ sau pe pagina de Facebook : https://www.facebook.com/infrafit.ro ! 


Love, Adelina






4 comments:

  1. Felicitari, Deea, ce ma bucur pentru tine! :)

    ReplyDelete
  2. Multumesc pentru premiu, ti-am trimis un mail!

    ReplyDelete
  3. Ooo, cat ma bucur pentru Andreea!:D
    Feliciiitaaari, draga mea!!!:)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete