Monday, February 11, 2013

Smart shopping : Miniprix Boots - Partea a doua

Va spuneam zilele trecute cat de incantata sunt de noile mele achiziții in valoare de 27 de Ron, respectiv 12 Ron de la Miniprix. Am fost atat de mandra de noile mele cizme și de acest superb pulover roz incat le-am programat o ședinta foto imediat !!!
 Știu ca toate femeile suntem la fel. De indata ce ne cumparam ceva trebuie sa probam obiectul cu toata garderoba ca sa vedem cu se se asorteaza. Eu am incercat sa gasesc o tinuta la care se potrivesc si cizme și converși. Sunt foarte practica de fel și nu ezit sa port converși atata timp cat ma simt confortabil. Am invațat sa fiu egoista și prin asta vreau sa ințelegeți doar ca locul fruntaș in lista mea de prioritați il ocup Eu. De ce??? PENTRU CA MERIT ! și pentru ca in acest mod nu prea mai au cum sa ma dezamageasca alții. Daca exista vreun vinovat , atunci imi asum vina si punct.

Enjoy the photos !...( și...DAAA...mi-a fost frig dar, ce nu fac eu pentru voi dragele mele???)















 Special thanks to my amazing Boyfriend for freezing with me, making this photos !
I love you !

14 comments:

  1. Buna, Adelina! Ti-am dat subscribe pe Facebook de cand te-am vazut in emisiunea Burlacul, dar abia acum am descoperit acest blog si am citit pe nerasuflate de la ultima pana la prima postare. Imi place foarte mult cum scrii, sper sa contunui pentru ca, stiu ca pare cliseic, dar esti o inspiratie si un model demn de urmat.M-ai ambitionat sa fac multe schimbari in viata mea si acest lucru doar prin intermediul acestui minunat blog. So keep up the good work!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc din suflet!!!!Ma motivezi sa mai scriu! Kisses

      Delete
  2. Imi place la nebunie puloverul. se gaseste si pe site-ul lor?:d

    ReplyDelete
    Replies
    1. Habar nu am ! Insa nu iti recomnad sa pierzi ore incercand sa studiezi zecile de modele ca exista riscul sa nu mai gasesti! Incearca in romana, otopeni sau pe Ion Mihalache! Eu de acolo le-am luat!

      Delete
  3. Superba tinuta <3 oare se gasesc si pe site pulovere de genul asta? :D

    ReplyDelete
  4. esti total cum nu mi-am fi imaginat...si imi place! felicitari pentru toate postarile tale, mereu iti citesc blogul, abia astept si alte noutati

    ReplyDelete
  5. esti total cum nu mi-am imaginat ca ai fi...si imi place maxim ce descopar citindu-ti blogul! felicitarile mele! astept cu nerabdare si alte noutati. bravo!!!

    ReplyDelete
  6. Sunt curioasa cum credeai tu ca sunt !:-)))

    ReplyDelete
  7. sincer?! o fata plina de bani si aerele aferente (imi pare rau ca zic asta, dar asta a fost prima impresie si n-am de gand sa mint). dar chiar nu, inca de pe vremea emisiunii mi-am dat seama ca esti departe de a fi asa, iar acum, citindu-ti blogul, mi s-a intarit convingerea ca prima mea impresie a fost total gresita:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Se mai intampla...Plina de bani???hmmm...nu am fost niciodata...si nici nu pot sa spun ca mi-as fi dorit pentru ca am eu o teorie si tind sa cred ca toti oamenii sunt relativ Egali. Cei care au foarte multi bani cu singuranta cu siguranta ca le lipseste ceva, fie nu sunt impliniti in dragoste, fie au probleme de sanatate....Si invers. Asa ca mai bine modesta (financiar) dar implinita sufleteste! Makes sense???

      Delete
    3. makes perfect sense. sunt adepta aceleiasi teorii. oricum sper ca nu te-am suparat sau ceva de acest gen spunandu-ti treaba asta. important este ca mesajul pe care il transmiti este receptionat exact asa cum il transmiti si anume "sunt o fata ok, cu picioarele pe pamant". de aia sunt extrem de multumita ca prima impresie a fost gresita:) mult succes in continuare si asteptam cat mai multe postari. xoxo

      Delete