Thursday, February 21, 2013

PRIMUL MEU CADOU PENTRU VOI BY SEVY

         Dragele mele scriu cu maaaaare drag aceasta postare. Pacat ca literele acestea care se transforma in cuvinte, nu reusesc sa redea in totalitate culoarea sufletului meu din acest moment.
In curand incepe luna noastra. Nu cred ca exista femeie care sa nu simta fiori, frumusete si soare in suflet, in luna Martie. Pentru mine are un dublu efect cu nuante de fericire si presarata cu iubire.

         Anul trecut , intr-o frumoasa zi de Martie l-am intalnit pe cel care azi ma trezeste cu iz de cafea( pentru ca stie ca altfel nu functionez ), care imi pune sosete atunci cand gatesc desculta pe gresie, care ma invaleste constient si inconstient noapte de noapte, care nu cumpara niciodata flori dar, care mi-a adus saptamana trecuta un ghiveci, care ma trezeste cu un sarut inainte sa mearga la munca si imi sopteste: ''Iubire, ti-am luat croissante de la Mega si emmentaler '', care ma iubeste in fiecare zi din luna si care ma face sa exist in cel mai frumos mod posibil si in cea mai reusita forma a mea.

          Martie. De mica asteptam cu nerabdare luna asta, mai ceva ca pe Mos Craciun. Stiam ca daca ma place Danut, colegul meu de clasa, o sa imi dea Martisor. Eram de abia in clasa a II-a. Cred ca il placeam insa, nu prea intelegeam eu astfel de sentimente la vremea respectiva. S-a facut soare dintr-o data cand l-am primit si el era la fel de emotionat ca si mine. De atunci pentru mine, Martie e luna fermecata si ma simt a naibii de speciala in aceasta perioada.
Tocmai din acest motiv vreau sa ma revansez fata de voi dragele mele. Ma urmariti de ceva timp, ma criticati si ma apreciati. Acum e randul meu sa va fac o bucurie. Am pus la cale un concurs cu prietena mea Irina care detine brandul Sevy si care va ofera un card Sevy in valoare de pana la 400 Ron  !!!

          Sunt deja norocoasa posesoare a unei rochii Sevy si sunt mai mult decat incantata de ea. Am facut si o mini-sedinta foto cu rochiile mele preferate marca Sevy.
Daca va plac, atunci sunteti doar la un LIKE departare de viitoarea voastra rochie.



         Gama de produse: rochii de cocktail, rochii de seara, rochii de club, corsete, fuste, salopete, sarafane, pantaloni scurti, jachete, sacouri, bolerouri, rochii de mireasa. Rochiile sunt construite pe corset cu cupe push-up, lucru ce confera un plus de eleganta si usurinta in purtare (inlatura necesitatea purtarii sutienului), iar sistemul de inchidere tip corset (pe snur) permite ca acesta sa fie purtat mai strans sau mai lejer in functie de comfortul fiecarei femei. M-am simtit bestial la shooting . :-)))E mai mult decat important sa te simti perfect in rochia pe care o porti si sa inlaturi complexele.








Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu cu ''particip'' si sa dati Like and Share la pagina de Facebook Sevy si sa asteptati. Pe 8 Martie o sa anuntam castigatoarea cardului Sevy in valoare de 400 de Ron .


Va pup cu drag si abia astept sa port rochia mea Sevy.


Ce ziceti? o sa atrag toate privirile cand o sa intru intr-o incapere purtand rochia de mai sus???


 Kisses. A

Pozele au fost realizate la hotelul Iaki din Mamaia.
Multumim.

27 comments:

  1. cu siguranta....ai un cort frumos..

    ReplyDelete
  2. sunt foarte frumoase rochitele sper sa am un gram de noroc sa am onoarea sa pot imbraca una dintre ele la un eveniment important :*

    ReplyDelete
  3. foarte frumoase rochitele,sper sa am si eu norocul sa intru in posesia premiului constand intr-o rochita prezentata de tine,tare mult m-as bucura sa port si eu la un eveniment important...:* NOROCUL SPER SA-MI SURADA :*

    ReplyDelete
  4. superbe
    nicolae georgiana

    ReplyDelete
  5. Buna Adelina. In pozica in care imbraci rochia de culoare verde coral, cred ca aceasta e culoarea, apari langa o oglinda cu imprimeuri. Te rog spune-mi daca imprimeul e aplicat sau este din fabrica asa, deoarece caut de multa vreme asa ceva si nu gasesc. Sper sa ma lamuresti.. Multumesc anticipat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna.pozele sunt facute la Iaki in hotel. Afla de la ei eventual

      Delete
  6. buna!...unde trebuie sa dam like?...trebuie neaparat sa am blog ca sa pot da?

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Intra pe http://www.facebook.com/SevyRO?fref=ts si gasesti acolo detaliile!

      Delete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Rochiile sunt absolut superbe si mi-ar placea foarte mult sa pot intra in posesia uneia pentru a o purta la nunta fratelui meu, unde voi fi domnisoara de onoare. Mult succes in continuare Adelina!Pupici :*:*:*

    Andreea

    ReplyDelete
  10. Rochiile sunt absolut superbe, mi-ar placea foarte mult sa intru in posesia uneia dintre ele pentru a o purta la nunta fratelui meu, unde voi fi domnisoara de onoare.Mult succes in continuare Adelina!!Pupici:*:*:*

    Andreea

    ReplyDelete
  11. fii sigura de asta...;)

    ReplyDelete
  12. Rochia portocalie e vidinaaaa :X As purta-o cu onoare :)))

    Pup
    shoeper-women.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. esti foarte frumoasa,adelina!sper sa fiu eu cea norocoasa care va castiga rochita!multumim oricum pentru sansa care ne o dai !pup

    ReplyDelete
  14. M-am inscris si eu...arati superb si sper sa am noroc!Pupici!
    FB:Ana Panait

    ReplyDelete
  15. Multumim de concurs,esti o draguta...tote imi plac foarte mult si sunt de calitate :-* pupici si numai bine :-*

    ReplyDelete
  16. https://www.facebook.com/serbanroxananicoleta/posts/222629641215891
    particip..superbe rochitele:*

    ReplyDelete
  17. super:d
    https://www.facebook.com/serbanroxananicoleta/posts/222629641215891

    ReplyDelete
  18. particip https://www.facebook.com/nicolle.kiss.1

    ReplyDelete
  19. There's certainly a great deal to find out about this topic. I really like all the points you have made.

    Review my webpage - www.nuntaonline.md

    ReplyDelete