Monday, February 4, 2013

Culisele unui reality show - partea a II-a !

Țin neaparat sa incep a doua parte a postarii cu un simplu dar, atat de important MULȚUMESC. Va mulțumesc voua ca v-ați rapit din timp sa imi citiți si sa imi apreciați ''munca''. Am primit foarte multe mesaje și aici și pe Facebook cu aprecieri, cu intrebari, cu nelamuriri, unele dintre voi chiar mi-ați cerut sfatul. Habar nu aveți cat de mult inseamna asta pentru mine. Va mulțumesc ca imi dați aripi.

Știu ca multi dintre voi credeți ca duc o viata perfecta, intr-un balon, lipsita de griji, in care eu calatoresc in toata lumea, ma imbrac cu cele mai scumpe haine, si am parte numai de dimineți cu soare. Ma simțeam oarecum datoare sa spun cum stau lucrurile in realitate.
Da, uneori viata mea este perfecta pentru ca lupt cu psihicul meu sa fie așa. Uneori e departe rau de a fi cel putin ok. In zilele in care am scris prima parte a postarii am plans aproape in fiecare zi. Ajunsesem intr-un moment de depresie. Nimic nu mergea bine, așteptam raspunsuri de la interviuri insa, nimic nu parea sa se lege. Am stat saptamani intregi in casa și simțeam ca nu am nici un rost. Singurul lucru in care ma regaseam era gatitul, motiv pentru care am inceput sa postez și rețete aici. Am haine modeste dar, pe care le imbrac in stilul meu care pare sa placa. Nu am cheltuit averi pe haine niciodata pentru ca, in primul rand nu le-am avut și pentru ca mi se pare o iresponsabilitate sa cumperi obiecte vestimentare scumpe atata timp cat nu ai o masina și o casa a ta. Corect? Eu așa gandesc.

Am avut parte de o reala bucurie și de un sentiment pe care nu l-aș da la schimb cu nimic in lume, sa vad cati dintre voi ați apreciat postarea '' Culisele unui reality-show''. Mi-ați ridicat moralul și imediat dupa, am inceput sa primesc o gramada de vești bune. Am primit și job-ul mult asteptat și lucrurile sunt din nou pe drumul cel bun. Tind sa cred in continuare ca ''GANDURILE DEVIN LUCRURI''. Noi suntem si traim ceea ce gandim. Fiecare lucru din viata noastra se intampla pentru ca noi ne-am gandit la el, l-am proiectat și l-am atras.


Sa revenim la partea a doua mult asteptata.

Nu mi-a fost ușor. Deloc. Am incheiat primul episod victoriosa, insa, ma simțeam precum Cenușareasa. Știam ca Prințul ma place și pe cat de mult ma place prințul, pe atat de mult ma urasc ''surorile mele vitrege''. Cred ca ați prins ideea. Oarecum ma simțeam puțin vinovata pentru ca puteam sa reduc antipatiile, incercand sa fiu puțin mai sociabila insa, raul era deja facut.
 Petrecusem deja cateva zile cu fetele și imi formasem o idee despre ele. Știam care imi este concurența, știam cine o sa imi fie mai apropiata, știam cine a venit sa faca circ, știam cine vrea sa prosteasca  poporul cu televizorul, știam cine vrea sa mai adauge cațiva fotbaliști in palmares. Stand cu Raluca in camera distracția era garantata. Ma simțeam foarte ocrotita langa ea și lasand deoparte faptul ca eram foarte diferite, ne-am inteles minunat.
( Ralu, mulțumesc pentru zecile de doze de  Coca Cola pe care le-ai imparțit cu mine)
Ușor, ușor m-am apropiat și de fetele cu care simțeam ca ma pot ințelege si lucrurile s-au degajat. Prima apropiere a venit din partea mea intr-o seara cand le-am chemat la noi in camera sa jucam Monopoly. Adusesem si boxele mele de acasa și tone de dulciuri. Cred ca de abia atunci au realizat ele ca eu sunt chiar ok si ca nu mușc asa cum credeau ele. Am și imortalizat momentul.



Eram draguța cu aproape toate fetele insa, Georgiana, Andra, Raluca, Lebadutz și Alexandra Popa imi erau mai dragi la inceputul competiției.
Geo a fost prima concurenta cu care am interacționat și am putut sa remarc ușor la ea finețea, inteligența și bunul gust in mai multe domenii. Ca dovada ținem legatura și acum. A lu' Ștefan este o adevarata lady cu un suflet frumos și melodios (știu ca ți-a placut asta).




Alexandra Popa este o blonda foarte frumoasa, cu o educație foarte buna, cu un suflet cald și un zambet pe masura.

Chiar daca am auzit fara sa vreau cand ii spunea mamei ei la telefon ca are o rochie urata, inainte de filmarea primului episod, vreau sa știe ca eu o admiram si imi placea la nebunie rochia ei, chiar daca atunci nu i-am spus asta. Unde mai pui ca are un par absolut superb. You rock ardeleanco.
P.S Imi aduc aminte ca am facut un gest pentru ea care și acum ma mira. Cred ca am un  har de a simți oamenii. Aveam o rochie superba marca Denis Predescu ... pe care am decis sa o poarte  ea in locul meu, pentru simplu fapt ca ii venea minunat!


Lebadutz  e rac. Și cu asta am spus multe. Chiar daca a ieșit  prea devreme din competiție am ținut legatura. Semanam foarte bine conform zodiei și cred ca ne-am putea taia venele impreuna ușor pe aceleași melodii. E o super fata !


Andra... aici se cam ingroașa gluma. M-a cucerit. Era non stop cu zambetul pe buze. Indiferent ce punea pe ea sau cat de ciudat se imbraca reușea mereu sa fie in centrul atentiei. Era in perioada agrafelor cu flori de plastic. Ma bucur ca i-a trecut insa, imi era teribil de draga și așa. Daca intram 10 fete in lift si trageam cu ochiul fiecare la oglinda sa ne admiram , a lu' Nicolin trantea cate-o vorba de genul : ''Doamne cat de frumoasa sunt !!!' Era geniala. Nu aveai cum sa nu o placi. Motiv pentru care am ales sa stam in aceeași camera. Știu ca m-a urat la maxim Globul de Craciun pentru miscarea asta și Sasha ulterior, pentru ca de la inceput Sasha a avut norocul sa stea singura in camera, iar Andra statea cu Globuleț. Ca sa mai restrangem camerele am venit eu cu ideea sa o mutam pe Globuleț cu Sasha si sa raman eu cu Andra. Se pare ca a fost o idee minunata pentru  ca Andra mi-a ramas colega de camera si acum. Probabil puțini dintre voi știu ca eu si Andra locuim impreuna.


Nu a fost o prietenie normala și nici ușoara. Practic fiecare dintre noi dormea  in pat cu dusmanul. Eram amandoua acolo pentru același motiv : Sa-l luam acasa pe Vladimir (separat). Cred ca fiecare dintre noi realizam lucrul asta insa, prietenia tot a rezistat. Soarta a facut ca de aproape fiecare data sa avem intalnirile cu Vladimir in aceleași zile. Nu am simțit nicioadata vreun sentiment negativ        vis-a-vis de treaba asta. Dimpotriva, imi aduc aminte ca am dat chiar iama cu Andra in magazine ca sa o ajut sa iși pregateasca ținuta pentru intalnirea de a doua zi cu V. Pentru mine Andra nu a fost niciodata o concurenta. Cred cu tarie ca e de la prima gura de palinca Andra mi-a fost...prietena. Cel mai ciudat moment a fost dupa intalnirea mea cu Vladimir in care ne-am sarutat. Nu puteam sa ii spun și sa ma bucur alaturi de ea doar pentru motivul ca știam ca ii frang inima. Nu avea cum sa se bucure pentru mine si simțeam ca ii fac rau. Si tot am ales sa ii spun a doua zi  doar pentru ca imi era frica sa nu afle din alta parte.



Vladimir .... sa zic... sa nu zic...Nu stiu ce sens ar mai avea sa il descriu acum. Oricum nu cred ca mai pot. Ochii mei nu il mai vad la fel... Sufletul meu este atat de plin de bucurie si iubire pentru altcineva incat nu mai pot. Am sa va spun in schimb ca uneori viata bate filmul. Și mai stiu ca multi dintre voi o sa va panicați acum și o sa va intrebați daca nu era interzis in regulament...insa țineti cont de un singur lucrul. In dragoste si in razboi, totul este posibil.

Am spus in postarea trecuta ca dupa cina mea cu V. am decis sa rup legatura cu el. Hmmmm...Asa trebuia. Sau nu?? Opriți-va o secunda si intrebați-va : Daca erați in locul meu... și in  telefonul vostru se ascundea numarul lui, ce faceați??? Era interzis !!! Știu... Insa, sunt OM inainte de toate. Inimii nu-i poți porunci.
Aparuse pe piata revista Ciao și al nostru Vladimir era pe coperta...alaturi de o alta prezența feminina decat cele din concurs, cu care se spunea ca ar avea o relație !Evident ca s-a creat o mare panica la etajul 8 al hotelului Rin. Revista zbura din camera in camera. Fetele erau pregatite sa plece acasa. Toata lumea suna producatorii și acasa. Era un haos. Pentru mine in schimb, era prijelul perfect sa il confrunt. Nu stiu de ce dar, nu credeam nimic din ce vedeam scris negru pe alb...Nici nu mai știu cum insa, am realizat ca sunt in taxi in drum spre el. Eram panicata și realizam ca sunt foarte iresponsabila pentru ca paparazii puteau sa fie oriunde in fața blocului sau. Eram acolo...nu mai aveam cum sa dau inapoi. Daca era sa platesc pentru fapta mea...eram pregatita.

Am comandat sushi și am dezbatut subiectul. Nu trebuia sa se chinuie sa infirme zvonurile pentru ca in lumea mea de atunci eu visam cai verzi pe pereți. Acum recunosc. Sunt o romantica și deseori plutesc intr-o realitate doar de mine știuta.
Orele au zburat...ascultam muzica și vorbeam vrute și nevrute. La un moment dat am inceput sa ne uitam la Californication. Nu ma intrebați ce am reținut pentru ca imi batea inima atat de tare incat nu-mi auzeam nici  macar gandurile. Stateam destul de inghesuiți pe o canapea, fapt care ii dadea lui posibilitatea sa simta și sa auda asta. Ma simțeam rușinata. Cum Doamne sa imi sara inima din piept langa un baiat și el sa auda asta??? Unde mai pui ca la un moment dat m-a intrebat daca vreau sa ma schimb in ceva mai comod....Am spus ok...moment in care și-a dat jos tricoul si mi l-a oferit. ....!!!!!????!!!!???? Parea o scena rupta din filme (Mda ... arata foarte bine și se vedea ca merge la sala :-P )
Contrar lucrurilor pe care vi le imaginati voi acum, a avut un comportament foarte ...decent. Mi-a cedat tricoul și ne-am uitat in continuare la film...sau s-a....in fine. Era deja 3 și gandurile mele erau departe. Cu toate ca el insista sa raman eu ma gandeam cu teroare la momentul in care trebuie sa plec si aveam o teama ca poate ma vazusera paparazzi intrand in bloc . Cum explicam eu fetelor, echipei de producție??? Știam ca trebuie sa plec de acolo urgent...Parca traiam o alta varianta a filmului Cenușareasa. Simțeam ca se apropie miezul nopții și mai e putin pana o incurc rau de tot....și am plecat...
Au trecut cateva saptamani in care pluteam. Nu mai exista nimeni acolo. Visam cu ochii deschisi si credeam cu tarie in ''povestea mea de dragoste''.Nu a trecut prea mult timp și a aparut un alt material de data asta cu tot cu filmare. Cred ca am revazut de 100 de ori filmarea, de fiecare data incercand sa gasesc o explicație. Nu am gasit. Asta a coincis și cu ziua in care ''l-am castigat'' la bowling și urma sa avem intalnire. Cum puteam sa dau ochii cu el și sa ma comport normal cand eu știam ca traiesc intr-o poveste si realitatea e alta?  Am decis sa vorbesc cu una dintre producatoare și m-a sfatuit sa fiu sincera cu el și sa ii spun tot ce simt, sa ii cer explicatii, lamuriri... și eventual sa ii spun  ca nu mai vreau sa continui.
Partea cea mai interesanta era ca eu aveam  de gand sa il confrunt pe V in privința femeii care...urma sa vada caseta cu intalnirea noastra și care avea puterea sa taie tot la montaj.
 Am fost foarte curajoasa sa spun tot ce am spus și nu regret nimic. Decat faptul ca voi cei care ați asteptat cu drag sa vedeți ceva REAL, nu ați mai apucat sa vedeți nimic. Toata discuția și cearta mea cu el a fost taiata. Nu stiu de ce ma mir acum ca au disparut toate filmuletele care existau pe net din acea seara. Voiam sa postez filmarile cu cearta dintre noi și cum am ajuns de fapt sa ne sarutam insa, sunt de negasit. Cineva a avut grija sa dispara de pe toate site-urile. A mai ramas doar promo-ul de la finalul episodului 4 pe care il puteti urmari AICI . Asa ca    grabiți-va sa il vedeți pana nu dispare și de acolo...

L-am confruntat pe Vladimir și ii ceream explicatii pentru seara respectiva ca și cum era deja iubitul meu. Insa, nu cred ca ma poate condamna nimeni. Atunci cand vine vorba de sufletul meu fac orice sa il protejez ...
Evident Vladimir a negat tot și m-a tratat cu aroganța. Incerca sa ma faca sa realizez ca de fapt eu sunt privilegiata pentru simplu fapt ca stau de vorba cu el, ''pentru ca zilnic 3000 de femei, barbati, copii, pensionari șamd incearca sa intre in legatura cu el''... Cine mai ține minte povestea cu cei 3 K stie despre ce vorbesc... Inclusiv filmarea de la Acces direct cu Catalin Botezatu și V, in care aratau o parte din discuția despre care vorbesc, constat ca a disparut.

Satula de atitudinea lui am decis sa plec din show. M-am enervat...cred ca am folosit și unele cuvinte vulgare. Am scos lavaliera și nu am mai ținut cont de nimic. Am fugit la toaleta sa ma linistesc pentru ca ori puneam mana pe un ghiveci și i-l scapam in cap, fie incepeam sa plang. Niciuna dintre reacții nu mi-ar fi facut cinste așa ca am ales sa ma calmez. Surprinderea mea a fost sa il vad pe Vladimir ca ma astepta in fata toaletei. M-a luat in brațe și m-a intrebat : ''Spune-mi ... Tu chiar ții la mine? Trebuie sa stiu'' ... Nu aveam cum sa raspund la o astfel de
intrebare. Daca el pana atunci nu a vazut ...cuvintele erau de prisos. Din gura mea nu avea sa auda vreodata. Și am raspuns printr-o alta intrebare : De ce nu mai sarutat pana acum? ''Am stat 8 ore impreuna la tine și nu m-ai sarutat!!!''...Moment in care a spus : ''Asta voiai ca sa te convingi???'' și mi-a furat primul sarut...Departe de stresul camerelor si al lavalierelor (credeam noi).
A fost total neasteptat și știu ca la Tv nu s-a vazut foarte bine insa, a fost un sarut adevarat și pasional. Saruturile din filme sunt intre actori care urmeaza sfaturile unui regizor, și par perfecte dupa zeci de duble....Ma iertați dragii mei ca am fost egoista și m-am bucurat de momentul meu ca și cum eram numai noi acolo....

Am pastrat in suflet momentul și nu l-am impartașit decat cu mama și prietenele mele cele mai bune.

Mare mi-a fost mirarea sa aud ce spune V cand l-a intrebat Catalin Botezatu la finalul episodului cum a decurs intalnirea noastra. ...:'' Sincer nu-mi aduc aminte prea multe...un lucru a dus la altul ''.
Am ramas puțin spus șocata. M-am trezit la realitate ! Iar prezenta doamnei mai sus mentionata la filmarea ceremoniei de eliminare mi-a confirmat banuielile. Era pentru prima data cand o vedeam ... și chiar Andra a fost cea care a venit și mi-a spus ca X este prezenta in sala ! Era cel puțin ciudat, daca nu atat de evident.

Am ignorat faptul ca aveam pneumonie și V mi-a adus vitamina C și un plic de Coldrex...fara apa...Niciun om nu poate sa fie indiferent in halul asta cu o persoana bolnava la care ține !!! Deja lucrurile erau foarte clare pentru mine... Indiferent ca erau sau nu adevarate zvonurile si articolele din presa , faptul ca nu ma placea imi era confirmat. Eram impacata cu gandul și ma resemnasem destul de ușor. Se adunasera prea multe.

Filmasem cele 2 zile la Galati, unde m-am și imbolnavit și am ajuns la spital. A  fost un moment foarte dificil in care m-am simțit complet singura. Din pacate nimanui nu i-a pasat de starea mea...și abia am asteptat sa ajung acasa la mine. Am fost anunțate ca urmeaza o pauza de filmari pentru ca avea Catalin prezentari in afara țarii. Au urmat 3 saptamani acasa. Nici nu mai știam cum e...acasa. Era deja primavara....Nici nu realizasem cat de repede a trecut un anotimp și cat  de mult se schimbase viața mea. Realizam incet, incet ca ceea ce imi dorisem se implinise...Mai putin faptul ca ma trezeam singura in fiecare dimineata dar, tot eram bine. Eram alt om, alta Adelina. Știam sa zambesc din nou  și o faceam din tot sufletul! Nu am regretat nimic din ce traisem in marea competitie. Știam ca e game over insa, aveam credința ca ce e al meu, e pus deoparte !
                                    Good things happen to those who wait !



Am decis sa imi petrec weekendul la prietena mea D. Sa ne uitam la filme siropoase si sa ne barfim foștii ... We just love to do that. Sambata am fugit la Starbucks dupa cafea și soarta a facut sa dau exact peste Vladimir. Am inceput sa vorbim  și iar ne-am trezit ca ne-a prins seara pe treptele mall-ului . Eu eram cu prietena mea și el cu un un prieten. Cred ca a fost un mare test pentru mine. Habar nu aveam ca in doar cateva ore o sa il intalnesc  pe EL.

Coincidența sau nu...Nici nu a mai contat. Hai sa ieșim in oraș, i-am spus prietenei mele. Zis și facut. Nu eram tocmai in cea mai buna forma și nici de bîțîiala nu aveam chef ...pana l-am vazut ... Un baiat foarte inalt, brunet și cu niste ochii imposibil de descris. Il mai vazusem de cateva ori. Niciodata cu o prezența feminina, niciodata  in stare de ebrietate cum majoritatea barbatilor ajung undeva dupa 3 dimineața . Se stie ca daca vrei un barbat de casa nu mergi sa il cauti la Fratelli. Nu știam de pe ce planeta vine. Era ALTFEL ! Cand i l-am aratat prietenei mele a spus ca este colegul ei de munca. In urmatoarele 3 secunde eram fața in fața ...
-Alex...
-Adelina...Incantata...








31 comments:

  1. abia astept continuarea..:X:X

    ReplyDelete
  2. minunat! mi-a placut mult :"Noi suntem si traim ceea ce gandim" - e atat de adevarat!

    ReplyDelete
  3. I know u inderectly because a collegue of yours at university has been my greatest love..but just now I realized how good is your style in writing but above all how great is the feeling standing behind your words. Norberto

    ReplyDelete
  4. iti multumim ca ne impartasesti si noua experienta ta.

    ReplyDelete
  5. nice...the more i discover you, the more i like you.
    A

    ReplyDelete
  6. si din nou...WOW!!!!!.....am citit aceasta a doua parte pe nerasuflate.....mai nou am inceput sa ma uit la un anume serial cu Vladimir....;)...Ce mai...Ade....you are the best!!!!Iar "''GANDURILE DEVIN LUCRURI''. Noi suntem si traim ceea ce gandim. Fiecare lucru din viata noastra se intampla pentru ca noi ne-am gandit la el, l-am proiectat și l-am atras." este foarte adevarat!!Ar trebui sa pun in aplicare si eu mai des;))...Sa ai momente frumoase....si spor la work...Salutari Andrei si la cat mai multe postari!!Pupicei!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cauta filmul The Secret pe net si fa-ti timp sa il vezi !!! O sa intelegi mai multe atunci! pupici

      Delete
    2. L-am cautat pe net si pare foarte interesant.O sa ma uit week-end-ul asta.Multumesc.By the way...unde as putea vorbi cu tine in afara de facebook?Pupicei!!Have a nice day!!

      Delete
  7. Abia aştept următoarea parte.Scrii genial ,menţii suspansul ceea ce e the best.Pupici!:-*

    ReplyDelete
  8. Prietena ta D, este NASI. TAAAAAAA :))))

    ReplyDelete
  9. Can't wait to find out more! Scrii foarte frumos :D

    ReplyDelete
  10. foarte frumos ai scris! abia astept urmatoarea parte!pupici!!!

    ReplyDelete
  11. Imi place mult cum scrii...nu m-am asteptat sa citesc toata postarea dar inainte sa-mi dau seama era gata...foarte interesant ;)


    www.101FashionStreet.com

    ReplyDelete
  12. Foarte dragut blogul, ma inspir mai mult din fashion si retete, nu am urmarit show-ul de care zici tu, nu stiu despre ce e vorba!
    Te pup,
    Corina
    http://simplement-heureuse.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  13. Ti-as citi postarile pana cand efectiv nu as mai putea (din cauza somnului desigur ;))) Imi place la nebunie cum scri :x
    p.s.:Ai fost preferata mea in emisiunea Burlacul si ma bucur enoorm ca am dat de blogul tau <3

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. Heii! Sunt Lavii.
    Azi ti-am descoperit blogul, cred ca a fost destinul :))
    Am citit toatee postarile tale, m-am oprit din a ma uita la serialul meu preferat "True blood" si am citit tott,fara oprire . Ma fascinat,am rasam cu aceeasi melodie pe replay "Camila - Coleccionista De Canciones " doar pentru ca blogul tau ma "ademenea" . O.o
    Te stiam de la Tv,de la emisiunea "Burlacul" . A fost preferata mea inca de la inceput. Mi-ai placut tare mult, felul de a te imbraca,erai mereu cea mai fashion,ma inspirau tinutele tale, erai super sweet ^^ erai amuzanta,si foartee bine crescuta! Mi-a parut rau ca nu ai ramas cu Vladimir, mi se parea ca va potriveati. Dar nu a fost sa fie. Credeam ca esti doar o alta "fashion icon" cu haine scumpe si toate cele,dar nu e asa...din tot ceea ce am citit mi-ai lasat o impresie super! Esti o persoana superba, in ambele sensuri!
    Abea astept urmatorul post!
    Sper sa imi raspunzi :o3
    Xoxo, Lavii .
    P.s : Sper sa vii intr-o buna zi in Craiova, as vrea tare mult sa te intalnesc :3

    ReplyDelete
  16. Bunaaa! Deci nu pot sa cred ca doar acuma ti-am descoperit blogul tau pentru ca e super!
    Am uitat in fiecare zii emisiunea Burlacul si tu ai fost preferata mea :x tu erai cea mai frumoasa dintre toate fetele. Ador postariile tale si esti o fata speciala.
    Te pup :*

    ReplyDelete
  17. Buna...cand o sa publici si partea 3????

    ReplyDelete
  18. Esti superba si pot spune ca imi pare bine ca te-am cunoscut..am inceput sa adopt cate putin din stilul tau de viata sanatos..esti o persoana foarte calda si ma bucur k am un asemenea exemplu..iti doresc sa ai parte numai de bucurii in viata

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. Cu toate ca a trecut mult timp de cand s-a terminat emisiunea, eu tocmai acum am intrat pe blog-ul tau deoarece m-a fascinat una dintre tinutele tale, si anume cea in care ai sacoul acela verde.. Da-mi voie sa-ti spun : "FELICITARI" !!! Am stat si am citit cu mare atentie absolut tot ceea ce ai scris si am fost curioasa sa vad daca ai greseli de ortografie.. E impecabila scrierea ta ! 'E lucru mare' sa stii sa pui o cratima in tara asta.. Esti o femeie de nota 10 si esti printre putinele persoane care pot sa demonstreze faptul ca poti fi frumoasa, dar si DESTEAPTA in acelasi timp!

    Cu mult respect,
    Theodora Stoica.

    ReplyDelete
  21. Cu toate ca a trecut mult timp de cand s-a terminat emisiunea, eu tocmai acum am intrat pe blog-ul tau deoarece m-a fascinat una dintre tinutele tale, si anume cea in care ai sacoul acela verde.. Da-mi voie sa-ti spun doar : "FELICITARI" !!! Am stat si am citit cu mare atentie absolut tot ceea ce ai scris si am fost curioasa sa vad daca ai greseli de ortografie.. E impecabila scrierea ta ! 'E lucru mare' sa stii sa pui o cratima in tara asta.. Esti o femeie de nota 10 si esti printre putinele persoane care pot sa demonstreze faptul ca poti fi frumoasa, dar si DESTEAPTA in acelasi timp!

    Cu mult respect,
    Theodora Stoica.

    ReplyDelete