Monday, January 28, 2013

Smart shopping : Miniprix Boots !



Se stie ca sufeream de boala : ''ochii vad inima cere'' si era imposibil sa intru  intr-un magazin din care sa plec cu mana goala. Mereu gaseam ceva : ori imi venea foarte bine, ori beneficia de o maaaaareeee reducere, ori nu aveam obiectul vestimentar...pe aceeasi culoare :-). Ladies , you damn know what I mean. Cu timpul m-am tratat de aceasta boala si am inceput sa fac smart shopping. Cum???

Pai. Regula nr 1 . Trebuie sa vrei. A venit o zi cand am realizat :
  1.  Imi pierd foarte mult timp ordonand in dulap hainele.
  2.  Exista haine in dulapul meu cu eticheta, pe care nu le-am purtat.
  3.  Hainele/accesoriile mele sunt peste tot prin casa.
  4. Am facut un calcul si as fi avut nevoie de 946 de zile intr-un an sa port macar o data pe an fiecare obiect vestimentar din dulap.
  5. Niciodata nu gaseam ce voiam atunci cand aveam nevoie.
Trebuiau luate masuri. Am decis sa renunt la o mare parte din ele si le-am daruit unor fete dintr-o casa de timp familial. Era un ''win- win situation''. 
Mai mult decat atat am decis sa nu mai intru in magazine decat cu un scop bine stabilit de acasa si sa nu mai cumpar decat strictul necesar. Se pare ca de ceva vreme sunt foooarte cuminte si m-am auto-educat. Me proud of me (-:

Sa nu va mirati foarte tare, eu fac cumparaturi de peste tot. Niciodata nu stii ce gasesti. Obisnuiesc sa cumpar lucruri de la Miniprix si am gasit lucruri geniale acolo la niste preturi fff. mici. 
De exemplu zilele trecute am trecut pe la Miniprix pentru ca trebuia sa schimb o bluza cumparata pentru cineva ( am uitat de varianta asta -e o idee buna sa incepeti sa cumparati pentru dragi daca tot suferiti de boala Shopping-ul Pasiunea Mea). Am pus ochii pe niste cizme superbe care costau 90 de Ron si care mai beneficiau si  de o reducere de 70%. Asadar le-am luat in schimbul bluzei si am dat 27 de lei pe ele. Si nu glumesc !!! 
...Am fost atat de mandra de mine incat le-am dedicat o postare. Si pe langa cizme am gasit un pulover roz foarte lung si largut la senzationalul pret de 12 Ron pe care o sa vedeti ce usor l-am purtat si cu tocuri si cu conversi in postarea urmatoare. Am facut foarte multe poze si am schimbat hainele intre ele astfel incat cu doar cateva piese vestimentare eram pregatita pentru vreo 3 petreceri diferite. Acelasi outfit cu cizme cu toc, Ugg-uri sau conversi.

Like it???























3 comments:

  1. Foarte dragut...si eu am cred ca ceva cumparat de acolo...si sufar de aceasi "boala" ca si tine ...trebuie sa cumpar:)) mai ales ca vine primavara chiar o sa fac o razie in dulap:)) sa tin doar lucrurile pe care le port...poate ne poti ajuta cu niste idei gen "must have" pentru noul sezon:D...Esti foarte draguta si imi place mult de tine inca de la "burlacul" si dai foarte bine in camera ai putea lua in considerare sa iti deschizi un canal pe youtube ar fi mult mai dragut sa te vedem vorbind "live". Bine asta depinde doar de tine si de timpul tau...o sa iti las link-ul unor canale pe care le urmaresc,pote te inspira...

    http://www.youtube.com/user/eleventhgorgeous
    http://www.youtube.com/user/bebexo
    http://www.youtube.com/user/CarliBel55

    http://www.youtube.com/user/LadyDyvine

    ReplyDelete
  2. Foarte frumoase pozele.Au iesit bine.Cel mai mult imi plaxe cun arata cu conversi sau ugg.Pups:*

    http://lifeontheheels.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Good day! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout
    out and say I genuinely enjoy reading your articles.
    Can you recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects?
    Thanks!
    http://www.fans-n-followers.com

    ReplyDelete