Thursday, December 13, 2012

Let's heat up a little bit !

A venit frigul, nu gluma ! Si ce daca??? Eu am ignorat vremea de afara si impreuna cu prietena mea Silvia Postolatiev am realizat un shooting fara geci, fara fulare, fara manusi si...fara prea multe haine ca si cum ar fi vara. Silvia este prietena mea de 6 ani de zile. Ne-am cunoscut  cand am inceput sa lucrez ca si model datorita faptului ca ea era fotograful agentiei MRA. De cand mi-a facut primele poze si pana acum eu afirm sus si tare ca este cea mai talentata fotografa din tara. Ma gandesc chiar sa fac o mica postare cu cateva poze din fiecare shooting cu Silvia ca sa vedeti evolutia noastra de-a lungul anilor dar, pana una alta sper sa va placa cele mai recente. 
P.S  I love them !!!...recomand un vin fiert cu scortisoara in timp ce le vizionati! Enjoy


                 
            Fifi, pisica Silviei, a cooperat foarte bine cu mine la shooting, dupa cum se vede :-) Am uitat sa va spun ca acesta este doar primul set de poze...:-P

6 comments:

 1. multumesc pentru reclama, pisi!

  sweet & hot, as always:)


  http://rock-and-roses.blogspot.ro/

  ReplyDelete
 2. Multumesc Sorana ! Te urmaresc in fiecare zi ! Ma bucur ca postezi mai des decat mine :-)) Cum reusesti??? Cand mai vii in Bucuresti trebuie sa facem o postare impreuna !

  ReplyDelete
 3. Lovely photos. You look amazing <3

  ReplyDelete
 4. Esti foarte frumoasa dar atitudinea ta face totul. Great photo shoot!

  ReplyDelete
 5. super :D adelina esti o scumapa :) dar ador pisicu,si sunt curioasa ce rasa este :D? :*

  ReplyDelete