Saturday, January 4, 2014

Facebook, tag, check-in si dragoste... cu FORTA !



    Am in lista mea de Facebook aproximatix 5000 de oameni...din care cunosc, sa zicem 800, cu indulgenta sau cel putin din vedere, pe restul i-am adaugat crezand ca la 5000 de prieteni, profilul, automat se va transforma in pagina...my bad:( informatie eronata, deloc, verificata !
    Astfel ca am de-a face zilnic cu news feed -uri care imi irita retina! De ce ?? Sezi bland ca iti explic acum : poze cu dudui in sutien sau in chiloti in baie langa calorifer MUSAI, manele de top( e pleonasm cumva?) ,copilite de 14 ani care suferaaaaa din dragoste , fufe cu check-inuri prin paris, musai la hoteluri de 5 stele( la shopping...mai are rost sa mentionez???) , statusuri cu....feeling''In luna si-n stele'' (BTW :::"we dont give a f**k" despre cum va simteti voi ), X este intr-o relatie deschisa( Bravo fata mea, stim ca te inseala, felicitari ca vrei sa faci anuntul oficial)....si cel mai grav din punctul meu de vedere( si sperrr sa bagati la bibilica dupa ce ma stergeti din lista si luati masuri): pozele cu voi doi... In care el e tinut cu forta, in care Tu te-ai incolacit in jurul gatului ca o caracatita si te uiti spre el ca o randunica! Iar e, saracul sta ca un catelus plouat cu niste ochi blegi in care ii citesti disperarea... Sunt rea ??? Nu eu....astia care au scris limbajul trupului... si crede-ma ca se vede din avion!
Nu mi-am permis sa pun pozele voastre ca poate v-ati uitat si voi la filme indiene si poate ma dadeati in judecata insa, am gasit ceva asemanator :))))




    Fa-ti timp si uita-te peste pozele voastre.... E iubitul tau indragostit pana la cer si inapoi sau un detinut(numai placuta ii mai lipseste) ???? Ai dreptate...sunt rea!  Poate te iubeste, poate nu ii place sa faca poze , poate nu a avut o zi buna si o poza pe Facebook in care sa dai tu '' tag la fericire'' e ultimul lucru de care are nevoie!!!

    Stiu ca acum razi de mine si il mai si strigi...parca te aud : ''Iubiiiii...uite ca avem 7 like-uri si vecina a comentat ca ne sta bine impreuna!!!!!''....Esti atat de fericita in acest moment incat toata seara o sa stai cu saracia aia de telefon in mana si o sa dai  constant refresh ca sa iti numeri like-urile...de la altii, bineinteles, la fel de fericiti ca si tine care stau si isi belesc ochii la ecranul cu 'noutati'... Ai inteles ideea!

     In cazul in care nu iti dai seama lor nu le place sa puna poze la fel cum ne place noua, nu vor sa se afisez pe retelele de socializare sau poate mai are 3 iubite si ii dai toate socotelile peste cap , ca doar ai mai auzit de situatii de genul acesta :-))) Cand Gigi al tau te vrea pe Facebook cu el in poza, atunci te pune si singur, ca si el are smartphone!  Stiu ca vrei sa dai check-in sa vada fosta lui ca te duce si pe tine acolo. Dar ...mereu exista un dar ...

      Fericirea nu functioneaza asa !!! Pur si simplu fericirea nu consta in tag-uri , in check-inuri sau in poze cu japca( hai ca poate asa ma intelegi ).
Fericirea se striga acasa, in intimitatea casei tale sau in dormitor si atat ! Esti fericita, te iubeste de ii vine sa iti poarte sosetele cu el la munca ??? Bravo tie !
E lucru mare in ziua de azi insa, mai bine tine-o pt tine, ca nu se stie carei prietene de-ale tale i se pune pata pe fericirea voastra si poate vrea sa o ia la ea acasa. Lectie invata pe ''pielile'' mele :) Dar hai sa facem o alta postare despre asta ca am ce sa va spun :)))))))

    Esti fericita de iti vine sa iti pui funduletul pe plita incinsa? Perfect! Pune piesa ''Andra -Atata timp cat ma iubesti '' si topaie prin casa fredonand versurile ei inmuiate in miere, prafuite cu zahar si mai apoi tavalite in sirop de artar! Daca simti cum fiecare vers te gadila pana in maduva oaselor atunci esti pe drumul cel bun! Fa pe nebuna si canta-ti fericirea ! Acolo unde te vede numai oglinda ( TA).

    Traim intr-o lume bolnava si din pacate nu se gasesc leacuri ci noi ispite, iar PACATUL in ziua de azi e un fel de must- have ! Cu cat ai mai multe pacate cu atat iti cresc like-urile si follow-ersii. Uitam sa fim oameni si devenim niste roboti in era lui ''copy-paste'':  ''Imi trebuie si mie geanta Icon Celine ca are si proasta aia''/ ''Vreau si eu la Vip Room in St. Tropez sa imi dau check-in'' /'' Saptamana viitoare imi cumpar si eu rochie de aia din dantela de la XFCVB  si fac mareee impresie in Bamboo si siguuur, Fata ,fotbalistul ala o sa imi dea like'' !!!.....si povestile pot continua !

      E sambata noaptea si  pe cand voi termina de corectat si postat, tu o sa te asezi frumos in cuib. De abia ai ajuns la club, stai pe canapea ca o gaina pretioasa si nu te batzai inca, sa nu-ti ciufulesti penele( inca nu a ajuns printzul tau sa vada ca te-ai chinui 2 ore sa pui tencuiala pe fata)... Si asteptand precum Cenusareasa o sa citesti postarea mea si o sa ma stergi de nervi...undeva pe la mijlocul postarii, dupa care o sa termini de citit.
    Crezi ca ma supar? Nu deloc...o sa iti multumesc ...mai bine ma sterg pe mine 100 de pitzipoance decat sa intru eu pe rand la fiecare pitzipoanca in parte sa ii dau unfriend :))))
    Si pentru ca am castigat timp in acest fel, am bagat si niste haine la spalat...Asa tarziu, da :-) pentru ca toata ziua am stat la ''povesti''( anul asta nu mai barfesc) cu prietena mea Magda . Pai si blogul asta se intretine cumva:-))) Doar nu crezi ca inspiratia vine asa... in timp ce stau la rand la Mega Image ????


P.S 1. Nu-i asa ca nu iti pasa ca am pus hainele la spalat??? Ei nici eu...si  nici restul planetei nu suntem curiosi de 99,9% din tot ce postezi tu ! Hai lasa telefonul , Fb-ul, Whatsup-ul si Instagram-ul si treci si traieste-ti viata ca poate maine poimaine mori si ma tem ca in Rai( vezi ca nu sunt asa de rea) nu au tehnologii de astea si ''retele de laudat''  ca numai de socializare nu mai sunt astea! Treci si socializeaza live cu fufele cu care ai iesit folosind graiul.Nu va mai chinuiti sa va mai comentati  una-alteia pe check-in-ul ala obosit ca nu degeaba va stresati  de luni sa va ganditi cu ce va imbracati sambata la club !


P.S 2. Less is more !...E greu tare asta, nu???



Hai va pupa Ade :))))))))))))))))Pusi-pusi  fara y

15 comments:

  1. in general in tot ceea c ai scris ai dreptate,doar ca ma gandeam ca nu esti genul de persoana sa judeci oamenii dupa muzica pe care o asculta,aici nu te aprob,dar nu putem gandii toti lafel nu?

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca partea aia nu ai inteles-o sau poate am fost prea sarcastica sa inteleaga lumea ce am vrut sa spun de fapt. Melodia Andrei imi place la nebunie si de fiecare data din cele 400 de ori cand am ascultat-o am sarit prin casa si am dansat de fericire si imi imaginam ca versurile sunt pt mine si al meu Alex...de asta si spus ca numai daca esti cu adevarat fericit poti sa o intelegi.

      Delete
  3. Pun la bataie 5 lei pt a afla cine este acest "Anonymus" :))

    ReplyDelete
  4. si eu 10...dar cum verificam ? :-)))

    ReplyDelete
  5. Foarte tare! Nu as fi putut sa o spun mai bine :)

    ReplyDelete
  6. Adevarat ce ai scris, insa limbajul nu e tocmai cel mai inspirat. Aveam asteptari mai mari. Ai fi putut sa fii furioasa intr-un mod elegant si sa le dai clasa acelor maimute care te deranjeaza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Catalina eu iti apreciez comentariul insa daca foloseam un alt limbaj, mai elegant sigur nu ma intelegeau divele si postarea nu mai avea niciun farmec. Cred ca am fost la limita, nu am injurat si nu am jignit direct pe nimeni.... iar in ceea ce priveste clasa, crede-ma, nu e cazul sa postez ceva sa le dau clasa...o fac pur si smplu....fiind si existand altfel ! Te mai astept pe la mine...sa stii ca am postari si mai elegante :-)

      Delete
  7. Chestiile astea sper ca le gandesc doar fetele. Adica serios pe mine sincer ma doare undeva de toate astea :)) Nu stiu cum sa iti spun dar cred ca ai fost tare suparata pe viata pentru ca ai scris toate astea :)) multa imaginatie.

    ReplyDelete
  8. Am ras cu lacrimi! Genial! Mareeeee adevar ai grait. Kudos to you!

    ReplyDelete
  9. Am ras cu lacrimi!!!! Genial!! Mareeee adevar ai grait. Kudos to you!

    ReplyDelete
  10. Am ras cu lacrimi! Genial! Mareeeee adevar ai grait. Kudos to you!

    ReplyDelete
  11. hahahahahahaa lesin....te si vad cum faceai prin casa !!!! =)))
    pupici

    ReplyDelete
  12. Nu ai mai facut posterea despre care vorbeai in acest post ca ai s-o faci...
    Pup
    FASHION-SPIKE.blogspot.com

    ReplyDelete