Tuesday, March 12, 2013

Cercei Swarovski giveaway by Adelina Boie


Hello my ladies !

Sper ca ati fost iubite,apreciate si rasfatate de 8 Martie asa cum meritati. Eu una am avut parte de cea mai mare surpriza si dovada de dragoste anul acesta. A, sursa mea de fericire, nu cumpara flori pentru ca a avut incident acum cativa ani si de atunci a promis ca acesta este un gest pe care el nu il mai face. Nimanui, cu nicio ocazie. M-am lamurit de treaba aceasta anul trecut cand am tot asteptat flori de ziua mea, cu toate ca el ma avertizase.

Ca sa evit tristetea prin care am trecut de ziua mea, m-am pregatit de luna Martie sufleteste si am zis, asta e. Are destule calitati si compenseaza cu alte gesturi mult mai frumoase .Insa, nici nu m-am obisnuit bine cu ideea ca m-a surprins cu un superb buchet de ghiocei si un trandafir in mijloc.Buchetul ma astepta pe masa, cu un biletel atasat.
Am simtit cum ma topesc toata si recunosc ca nu m-am simtit mai iubita ca si acum niciodata.



Sunt foarte recunoscatoare de felul meu, motiv pentru care atunci cand mi se intampla un lucru bun, incerc pe cat posibil sa fac si eu cel putin un gest frumos  
cuiva.

Saptamana trecuta am facut-o fericita pe Cerasela Lucaks. Ea  a castigat cardul Sevy in valoare de 400 de Ron. Stiu ca v-ati in scris intr-un numar foarte mare si am apreciat lucrul acesta. Acum vine momentul revansei.


Am un cadou fabulos pentru voi domnisoarelor si doamnelor: o pereche de  superbi cercei Swarovski.




 Regulile concursului : 

  1. Lasati un comentariu la aceasta postare in care imi spuneti care este postarea voastra preferata din toate de pana acum si semnati-va !
  2. Like paginii Adelina Boie ( click pe nume si va directioneaza la pagina)
  3. Distribuie aceasta postare pe pagina ta de Facebook.( poti sa dai share direct de pe Facebook-ul meu)

Nu este greu deloc, nu-i asa???

Castigatoarea o voi alege in data de 25 Martie, in functie de comentariul lasat . 
P.S. Astept comentarii veridice( fie pozititve ,fie negative insa din suflet )

Mult noroc my ladies !





Love,Adelina .


84 comments:

  1. Postarea preferata coincide cu titlul blogului: "Ce culoare are sufletul tau?", fiind si prima postare.:)

    ReplyDelete
  2. postarile preferate sunt retele tale inedite si atat de frumoase si gustoase,aceasta ma cucerit doar cu privirea si am dato fuga in camara de am gatito si eu http://adelinaboie.blogspot.ro/2013/02/salata-curcubeu.html
    fb : nicoleta ciocoiu
    share :https://www.facebook.com/nicoleta.ciocoiu.9/posts/535566843150778

    ReplyDelete
  3. Buna Adelina! Mie imi place aceasta postare datorita cuvintelor spuse de tine...Imi place sa vad ca mai exista barbati care isi calca pe orgoliu pentru a face fericita persoana de langa ei. Ma bucur pentru tine si sa va iubiti in continuare, pentru ca fiecare persoana are dreptul la o iubire adevarata!

    ReplyDelete
  4. nume facebook:Nicoleta Agache
    share facebook:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/416093901818087
    Imi plac toate postarile tale,dar trebuie sa aleg doar una singura.Postarea care mi-a placut si care m-a impresionat foarte mult este: "Emotiile unui umeras".Iti spun sincer ca mi s-a facut pielea de gaina cand am citit-o si chiar mi-au dat lacrimile.Se vede ca este scrisa cu multa dragoste,din suflet.Mi-a palcut foarte mult cum ai descris-o pe sora ta,momentele frumoase din copilaria voastra,emotiile,trairile,lucrurile care va leaga.Si eu am o sora mai mare cu 8 ani,care lucuieste in alt oras,asa ca am inteles perfect ce simti fata de sora ta.M-ai facut sa-mi aduc aminte de ea,de copilaria noastra,de multe lucruri frumoase,pe care le-am trait impreuna.

    ReplyDelete
  5. Hmmm...clar ”direct in culisele unui reality show” ... Si acum să fiu sincera. De ce am citit? Pentru ca pe parcursul intregi emisiuni ,trebuie sa recunosc ca nu ai fost preferata mea. Si asta mi a fost opinia pana la terminarea show.lui . Imi pareai foarte ingrata, cu un aer se superioritate si superficialitate cu mult ridicat :| . Recunosc ca uneori eram convinsa ca ai fost platita pentru a juca un rol si ca asta nu a fost fair play din partea ta si a producatorilor. Ei bine... emisiunea s-a terminat, tu ai castigat (asa cum ma si gandeam )... iar eu traiam cu aceeasi impresie. Pana intr-o zi... cand te-am cautat pe facebook... Si asa am gasit o pagina pe care se pare ca scria o persoana destul de sensibila. Si am citit , si am citit si culmea ... a cam inceput sa-mi placa de persoana care posta... Comunicativa, atenta cu cei din jur si unde mai pui ca nu mai gaseam ”aere de superioritate”. Dupa ce am citit postarea ” Direct in culisele unui reality show” ... parca mi-a trecut toata emisiunea prin cap ,de la inceput si pana la sfarsit.... si mi-am zis.. ”Oare am judecat gresit? ”.. Se pare ca da... Din moment ce acum nu-mi propun ,dar fac ce fac si tot caut sa-ti urmaresc postarile... Asa ca... nu te schimba si fi la fel si deacum inainte...

    ReplyDelete
  6. mie mi-a placut celk mai mult postarea "smart shopping" cu cizmulitele de la miniprix, mi-a mai placut si partea in care povesteai experienta ta de la Burlacul, si daca stau sa ma mai gandesc, ai facut o salata delicioasa intr-o zi, care arata bestial, pana la urma cred ca toate postarile tale mi-au placut.stii cum sa-ti tii aproape fanii, prietenii,oamenii care te plac , iar cerceii sunt superbi

    ReplyDelete
  7. Buna Adelina, cel mai mult mi-a placut postarea ta pe blog direct in Culisele unui reality show ! , dar imi place foarte mult tot ce postezi si ce faci , sa sti ca am facut si eu bruschete imediat ce ai postat pe blog-ul tau, smart shopping , in general tot ! Esti o frumoasa si iti doresc tot binele din lume, sa fi fericita te pup

    ReplyDelete
  8. Buna Adelina,
    postarea mea preferata este: "Iliuta-lectia mea de viata!"

    O primavara minunata!

    Raluca

    ReplyDelete
  9. Buna Adelina, cel mai mult mi-a placut postarea ta pe blog direct in Culisele unui reality show ! , dar imi place foarte mult tot ce postezi si ce faci , sa sti ca am facut si eu bruschete imediat ce ai postat pe blog-ul tau, smart shopping , in general tot ! Esti o frumoasa si iti doresc tot binele din lume, sa fi fericita te pup

    ReplyDelete
  10. Buna Adelina! Te-am urmarit inca de la ,,Burlacul" si imi erai preferata. Iti vizualizez toate postarile,atat de pe facebook,cat si de pe blog,si le citesc cu drag. Este o idee foarte buna concursul cu acesti superbi cercei,mai ales ca eu sunt o mare purtatoare a acestora.Iti respect generozitatea.Toate postarile imi plac,dar preferatele mele sunt acelea in care ne arati pas cu pas retetele de mancare delicioase in care pui atata suflet.Sunt o gurmanda si iti multumesc pentru idei.Te pupacesc.Denisa

    ReplyDelete
  11. Buna Adelina,sunt o baimareanca de-a ta si te urmaresc cei drept de la aparitia la emisiunea Burlacul. Am fost foarte incantata sa vad ca cineva din Baia Mare participa.Si te-am placut de la inceput nu doar pentru ca esti de-a mea dar si pentru simplu fapt ca esti frumoasa si fara fitze! Nu stiu de ce dar de la inceput am simtit ca tu vei fi aleasa,si mai mare bucuria cand s-a si adeverit! Imi plac toate postarile tale, dar ..sa fiu sincera in special cele cu retete! Te pup. Ramai tot asa, o persoana simpla care nu a uitat de unde a plecat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaa si am uitat.
      Facebook: https://www.facebook.com/gabrielle.danuss/posts/546297678747692

      Delete
  12. Buna,postarea mea preferata este Emotiile unui ''umeras '',si eu am o sora mai mare si o iubesc enorm!

    ReplyDelete
  13. Buna, tocmai te-am descoperit;) si ti-am luat blogul la intors pe toate partile.
    Imi place tare mult cum scrii, imi place ca esti relaxata si inspiri o stare de bine;)
    Pentru ca sunt o sentimentala incurabila, as fi vrut sa aleg chiar acest articol, intrucat imi plac povestile frumoase si mai ales cu happy end, m-am emotionat si m-am bucurat foarte mult pentru tine. Pe bune, se simpte fericirea izvorata din randurile scrise de tine pana la mine.
    Ca sa vezi insa ca nu m-am oprit la primul articol peste care am dat, am cautat unul la fel, care sa ma emotioneze cel putin la fel de mult si l-am gasit aici : http://adelinaboie.blogspot.ro/2012/12/emotiile-unui-umeras.html
    Dragostea aceasta neconditionata mi-as fi dorit sa o revars si eu asupra cuiva atat de apropiat. Din pacate, eu nu am avut o sora ca a ta, cu care sa impart totul, din pacate. Am avut noroc insa de verisoare de varste apropiate si am avut bucuria sa simt si eu cum e sa nu fii singura;)
    Te felicit pentru familia ta, se vede ca ati avut o copilarie frumoasa si o mama iubitoare si imi pare rau ca sora ta e atat de departe:/ si nu mai e alaturi de tine asa cum cu siguranta ti-ai dori.
    Mi-as dori sa am si eu un obiect din copilarie, care sa imi aminteasca mereu de acele vremuri frumoase!
    share am dat aici https://www.facebook.com/bianca.roxana/posts/460073730729506

    ReplyDelete
  14. postarea mea preferata ? nu pot sa spun , abia am descoperit blogul , aceasta atunci :) nu prea am sanse de castig in acest caz , dar acesta este adevarul , oricum premiul este foarte frumos si vor mai fi si altele , sunt convinsa ! o primavara minunata iti doresc si...viata...in roz :)
    fb - oprea cami
    http://www.facebook.com/oprea.cami.9/posts/486430554738361

    ReplyDelete
  15. darling blog girlie. let's follow each other! xx

    ReplyDelete
  16. Buna, Adelina! Postarea mea preferata este Culisele unui reality-show partea a II-a. Mi-a placut foarte mult introducerea in care ai vorbit despre cum ai depasit o periodaa grea din viata ta. Acele cuvinte mi-au dat si mie puterea sa depasesc perioada grea din viata mea si pentru asta nu stiu cum sa-ti multumesc. Te pup, Alina!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur foarte mult ca ti-au fost de folos !!!
      Te pup cu drag

      Delete
  17. Toate postarile tale sunt super.esti foarte frumoasa si iti sta bine in orice ipostaza. Lorena Asofiei

    ReplyDelete
  18. Buna Adelina, nu vreau sa par prefacuta si sa iti spun lucruri exagerate din dorinta de a castiga perechea de cercei. Miza este mare, cu siguranta vei primi foarte multe comentarii si iti va fi greu sa alegi, dar speri sa faci alegerea corecta si nu ma indoiesc de tine. Consider ca merit sa castig premiul deoarece mi-a placut de tine de prima oara, adica de cand erai concurenta la Burlacul si am fost sigura ca vei castiga pentru ca erai diferita. In continuare ti-am urmarit evolutia pe Facebook si apoi pe blogul tau, unde pot spune ca imi plac cam toate postarile, de la cele in care ne prezinti hainute si pana la ceea ce gatesti. Totusi, am o postare preferata, desi este mai veche - Emotiile unui ''umeras ''. Un alt motiv pentru care cred ca as merita sa castig este fiindca sunt pasionata de bijuterii si am doar 14 ani. Multumesc pentru ca faci zilele mai frumoase prin optimistul tau! P.S. Numele meu este Costin Andreea.

    ReplyDelete
  19. POSTAREA MEA PREFERATA E "CE CULOARE ARE SUFLETUL TAU" ! :*

    ReplyDelete
  20. Buna,postarea mea preferata este Emotiile unui ''umeras '',si eu am o sora mai mare si o iubesc enorm! Pacat ca ii asa departe de mine...:(

    ReplyDelete
  21. Buna Ade!!!Postarea mea preferata este cea intitulata ”Ce culoare are sufletul tau”.Ma face sa ma gandesc la o arie intreaga de momente si sentimente din trairile mele si ale persoanelor din jurul meu,in afara faptului ca ma aseman foarte mult cu tine si urmarind show-ul Burlacul am realizat asta,am aceleasi dorinte si asteptari ca si tine de la sufletul pereche si de la viata de zi cu zi,te apreciez,te stimez si chiar esti un exemplu pentru mine.Ti-am scris aceste ganduri nu doar pentru a castiga ceva ci pentru ca e o ocazie foarte buna de a te aprecia si pentru a te face zambesti fiindca meriti.Iti doresc succes in toate si sa nu uiti ca la cat suntem de sensibile trebuie mereu sa simtim ca suntem iubite,respectate si apreciate ca sa fim realmente noi racusorii;)Din cate am observat esti iubita si fericita si iti doresc asa sa ramai!Te pup Ade,o primavara frumoasa ca tine:*!

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. Buna Adelina,
    Este prima data cand iti scriu, desi citesc blogul tau cu regularitate.
    Emotiile unui umeras... postarea ta care pe mine m-a emotionat pentru ca am o surioara pe care o iubesc enorm, este mai mica cu 6 ani decat mine, am petrecut in copilarie foarte mult timp impreuna incat i-am fost aproape ca si a doua mama. O iubeam atat de tare, o iubesc si acum, incat atunci cand mergea la gradinita o duceam eu si ramaneam acolo pana la ora 12 cand plecam la scoala. E atat de minunat sa ai un o sora cu care sa iti imparti toate bucuriile si totodata si esecurile. Am invatat sa iubesc sincer alaturi de ea, sa impart tot ce am si sa nu nutresc in inima mea sentimente egoiste. Datorita ei am reusit sa ma mentin puternica in momente grele ale vietii, puterea ei de a merge inainte indiferent de suferintele indurate, iar pentru ea nu au fost putine. Un divort, suferinta unui handicap.. si cu toate astea stie sa zambeasca si sa te molipseasca cu veselia ei.
    Relatia pe care o ai cu sora ta, umerasul copilariei, amintirile primelor "bucatareli", toate imi sunt atat de familiare si iti multumesc ca prin aceea postare a ta mi-ai aratat inca o data cat de importante sunt relatiile dintr-o familie si legatura de sange dintre surori.
    Uneori imi doresc sa scot bateria de la ceas ca sa opresc timpul in loc alaturi de ea.
    Multumesc, Magda Enciu

    ReplyDelete
  24. Buna Adelina... toate postarile tale sunt speciale si frumoase si imi aduc zambetul pe buze. Mie personal imi plac postarile de prin bucatarie si retetele tale pe care le mai fur si eu cateodata recunosc :) O femeie frumoasa, inteligenta si gospodina combinatia perfecta!

    ReplyDelete
  25. esti superba Adelina si toate postarile tale sunt la fel de frumoase ca si tine. reality show 'burlacul' a fost super iar tu erai mereu incantatoare. esti o scumpa pupici :*

    ReplyDelete
  26. Postarea preferata este: PRIMUL MEU CADOU PENTRU VOI BY SEVY.

    http://www.facebook.com/LauraSusmanRouti/posts/582160155145796

    xoxo

    ReplyDelete
  27. Buna!mi-au placut toate postarile tale,fiecare din ele reprezinta o lectie de viata pentru noi toti....cu tine am plans ,cu tine am ras,..am impartasit emotiile odata cu tine...si am gatit impreuna cu tine...dar cel mai mult si mai mult mi-a placut Culisele unui reality show.In primul rand vreau sa te felicit pentru curajul de a participa la o asemenea gen de emisiune tinand seama k trebuia sa iti asumi bine rolul...am fost surprinsa sa aflu k totul a fost foarte bine regizat...incat totul parea normal...nu reuseam sa vad emisiunile dar le vedeam reluare,de multe ori ma enervam in fata tv.dar alteori ma bucuram sa te vad alaturi de Vladimir...apreciez faptul k ai avut curajul sa dezvaluieste cum s-au petrecut lucrurile in spatele camerelor de filmat,chiar si dupa finalizarea filmarilor..chiar daca unii te-au criticat k nu i-ai dat o sansa lui Sergiu...eu admir k ai recunoscut k tu iubesti pe altcineva...esti o fata superba si meriti toata admiratia mea...felicitari!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Numele meu este Ancuta

      Delete
    2. Asa cum am spus mai sus,impreuna cu tine am invatat sa fac multe, sa gatesc,dar si sa apreciez mai mult persoanele de langa mine...si cred k cel mai important e sa recunosti atunci cand iubesti pe cineva fara sa iti fie frica de reactiile celor din jur..pur si simplu sa fii cu cine iti doresti fara sa dai prea multe explicatii...chiar daca culisele unui reality show,care la inceput parea o competitie foarte stransa,tu ai stiut sa te adaptezi foarte bine tuturor situatiilor.....felicitari pt.tot ce ai realizat pana acum si multa bafta pe viitor...Ancuta

      Delete
  28. Buna Adelina!In primul rand vreau sa iti spun ca ma bucur ca iti pot scrie si ca organizezi astfel de "concursuri" din care si tu ai de invatat,in ceea ce priveste parerea oamenilor despre tine si admiratia lor,si pe de alta parte si noi,cititorii.Spun cititor,deoarece nu ma pot considera un simplu participant al acestui concurs,ci o cititoare si o admiratoare a ta inca de cand te-am vazut in primul episod de la Burlacul.
    Postarea mea preferata este "Smart shopping : Miniprix Boots",deoarece in acest fel demonstrezi ca nu doar ceea ce este scump este bun si frumos,si arati oamenilor ca chiar si cu o pereche de cizme ieftine combinate frumos,poti obtine o tinuta mai mult decat reusita.Vreau sa mentionez faptul ca intradevar postarile tale ma inspira si sper ca voi ajunge si eu sa imi deschid blogul mult visat.Lucrez inca la asta,dar oricum tu reprezinti un punct de plecare si un model pentru mine.
    Iti urez o zi buna,o primavara cat mai frumoasa alaturi de oamenii ce te fac fericita.Sa ai un an plin de realizari si sa fi in continuare persoane pe care mii de fani o iubesc pentru personalitatea ta sincera si naturala.
    Te pup,Sandra

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma tot uit de cateva zile la comentariul ce ti l-am scris mai sus si ma gandesc daca oare este mult sau putin.Pentru ca as mai avea multe de adaugat,dar cred ca am spus pe scurt si din sflet.O zi frumoasa in continuare si sper ca voi mai avea si alta data ocazia sa iti impartasesc gandurile mele deoarece este un sentiment foarta placut!

      Delete
  29. Buna Ade,

    Postarea aceasta este ca un filmulet, acum cateva zile l-am urmarit, in care o persoana face un bine alteia, fapta care este vazuta de altcineva si se formeaza un lant, in care fiecare incearca sa faca un bine celui de langa el, insa acest lucru banuiesc ca este valabil intr-o lume ideala, nu in cea in care traim noi, unde fiecare incearca sa ii fure din avutul celuilalt, fie ca e vorba de locul de munca, de prieteni, iubiti sau chiar de stil:)
    Iti urez o zi minunata cu idei multe .

    Te pup. Roxi

    ReplyDelete
  30. Buna Adelina.Felicitari pentru blog.Cel mai mult dintre postarile de pana acum imi place,articolul Smart Shooping-Miniprix Boots.Imi place modul in care ai combinat piesele si stilul tau:*Mara

    ReplyDelete
  31. Buna Ade,mie imi place blogul tau,imi plac postarile tale indiferent ca ne povestesti despre vestimentatie,despre arta culinara:),despre familie,prieteni,iubire:X.Imi place ca esti o femeie de admirat,puternica,frumoasa,copilaroasa,amuzanta...ce sa mai ....esti de nota 10.Te urmaresc cu placere indiferent despre ce ne poveestesti...te pup:*...succes fetelor...Paula Rob

    ReplyDelete
  32. "Emotiile unui umeras" - imi place la nebunie, atat titlul, cat si articolul.De ce? Pentru ca acolo se vad clar EMOTIILE

    ReplyDelete
  33. Sincer iti spun ca imi place aceasta postare si chiar mi-a ajuns la suflet. Pe langa povestea frumoasa, apreciez foarte mult buchetelul de flori care sunt specifice primaverii si se vede clar ca e un cadou din suflet si plin de dragoste, nu un buchet superficial ales doar ca sa te multumeasca, draga mea crede-ma pe cuvant ca in postarea asta se citeste o mare fericire in sufletul tau, iar din partea celui de langa tine multa dragoste si pretuire.
    Cu mult drag, Beatrice!

    ReplyDelete
  34. Buna Adelina,
    Cel mai mult apreciez postarea " Salata curcubeu". O admir pentru ca si eu o fac ( salata ) uneori :P...nu sunt sigura daca iti plac sau nu castravetii, dar eu asta mai adaug :)...succes in tot ce faci.

    Pupici,
    Scatula Ana-Maria

    ReplyDelete
  35. Buna Adelina! Imi plac toate postarile tale, deoarece toate au ceva special. Din unele ne inveti sa gatim, din altele ne impartasesti momente din viata ta din care cu siguranta avem ce invata.
    Mi-a pacut foarte mult evolutia ta in emisiunea Burlacul si ma bucr ca esti fericita alaturi de persoana iubita. Iti doresc o primavara frumoasa!
    fb: http://www.facebook.com/deea.myra

    ReplyDelete
  36. Recunosc ca am descoperit blogul tau de putin timp insa il citesc cu placere iar articolul meu preferat hmmm greu de ales, ar fi http://adelinaboie.blogspot.ro/2012/12/nebunie-in-bucatarie.html, gogosile sunt desertul caruia nu-i pot rezista si trebuie sa recunosc ca imi ies super bune de fiecare data.

    ReplyDelete
  37. Recunosc ca am descoperit blogul tau de putin timp insa il citesc cu placere iar articolul meu preferat hmmm greu de ales, ar fi http://adelinaboie.blogspot.ro/2012/12/nebunie-in-bucatarie.html, gogosile sunt desertul caruia nu-i pot rezista si trebuie sa recunosc ca imi ies super bune de fiecare data.
    Multumim pentru concurs!

    ReplyDelete
  38. Postarea preferata coincide cu titlul blogului: "Ce culoare are sufletul tau?"DECI PRIMA

    ReplyDelete
  39. Postarea preferata coincide cu titlul blogului: "Ce culoare are sufletul tau?"DECI PRIMA

    ReplyDelete
  40. Buna Adelina. Blogul tau a intrat la suflet cu foarte multe postari emotionante, iar modul tau de a gandi este minunat, imi place de tine ca persoana de cand te-am "descoperit" in realty-show-ul "Burlacul" toate reactiile tale au fost cu un motiv. Sa revenim la postari :D Sunt multe care mi-au intrat la suflet si care m-au incantat. Dar in top este postarea "Culisele unui reality show" deoarece ai avut curajul de a participa la un asemenea show. Te pup si la cat mai multe cititoare.

    ReplyDelete
  41. Buna,
    Acu te-am descoperit pe tine si blogul tau.Am citit din postarile tale si mi-au placut mult.Scrii frumos,imi place mult ,mult de tot imi place si postarea "Ce culoare are sufletul tau".Ma regasesc in ceea ce scrii si iti multumesc pentru lucrurile pe care ni le impartasesti pentru ca ai ce invata.Iti doresc o primavara frumoasa, multa sanatate,fericire si multe realizari!

    ReplyDelete
  42. Buna ADE,iubesc si admir oamenii care au o nota de originalitate si tu ADELINA BOIE iti lasi amprenta in orice activitate fie ea aparitie tv,postari frumoase,vestimentatie,naturalete.FELICITARI SI SUCCES pe mai departe poop cu drag GETA OROSAN

    ReplyDelete
  43. Buna Adelina!In primul rand vreau sa iti spun ca ma bucur ca iti pot scrie si ca organizezi astfel de "concursuri" nu vreau sa fiu o ipocrita azi am intrat prima data pe pagina ta (nu sunt asa versata netului dar incerc sa ma descurc) sincer te stiu de la burlacul ,esti minunata si cu o armonie nesfarsita pe buzele tale ,asa sa ramai esti perfecta si un ''sfat'' sa crezi doar in tine si in dumnezeu asa vei ajunge acolo unde iti doresti cu adevarat,iti doresc mult succes in tot ceea ce faci ,si chiar imi propun sa iti fiu fidela pagini si blogului tau deoarece parca ceva chiar ma atrage ! numai bine !

    ReplyDelete
  44. Hy Adelina!Postezi cu suflet si asta se simte.Prima postare si anume "Ce culoare are sufletul tau" te-a evidentiat,cel mai mult,pentru mine.Acolo esti tu,cu stangaciile frumoase ale unui inceput de drum(blog) si parti din sufletul tau convertite in litere.Imi place modul relaxat si relaxant in care-ti scrii articolele.Keep making the gorgeous passion!:) Ana-Maria

    ReplyDelete
  45. Ana-Maria = http://www.facebook.com/Ana.Maria2703

    ReplyDelete
  46. Postarile mele preferate sunt cele cu retete... Mai ales reteta ta de Paste cu fructe de mare si Salata curcubeu. Sunt o persoana gurmanda si o impatimita in ale gatitului. Astfel imediat ce am citit retetele tale, le-am si pus in aplicare.
    fb : Alina-Andreea Lazar
    share : http://www.facebook.com/alinutz.lazar/posts/382560615184179

    ReplyDelete
  47. Chiar daca toate postarile sunt speciale intr-un fel anume, cel mai mult mi-a placut postarea despre sora ta mai mare.

    Raluca Solomon

    ReplyDelete
  48. Buna. Iti citesc blogul cu mare drag, urmarindu-te de cand te-am vazut la emisiunea "Burlacul". Mi-ai fost draga de la inceput, admirand la tine mereu stilul tau vestimentar. Am inceput sa te urmaresc pe facebook, apoi citindu-ti blogul cu regularitate. Mi-a placut la nebunie faptul ca, dupa ce ai pus pe facebook o poza cu niste mere coapte, te-am rugat sa ne impartasesti si noua reteta.. recunosc ca desi ai raspuns ca va urma sa o pui intr-o postare pe blogul tau, nu am dat prea mare crezare unor cuvinte. Ma gandeam ca ai multe alte treburi, si nu vei baga un simplu comment in seama, de la una din multele admiratoare. M-am inselat! M-am bucurat enorm cand am vazut postarea "Mere coapte cu nuca si miere". Si papilele mele gustative au fost foarte fericite dupa ce am incertat si eu reteta. M-am bucurat ca, desi esti o persoana publica.. bagi in seama un simplu comment, de la un simplu cititor, si te ti de cuvant. De atunci te urmaresc si mai des cu mult drag! Multumesc ca ai facut un om fericit! De fapt mai multi, pentru ca si prietenii mei s-au bucurat alaturi de mine de merele acelea delicioase!
    Daiana Solomon
    https://www.facebook.com/daiana.solomon

    ReplyDelete
  49. Buna Ade! Vreau sa incep cu mica "gresala" pe care am facut-o atunci cand te-am vazut in prima emisiune de la "Burlacul"...nu am crezut ca esti asa,sensibila,frumoasa interior(clar si exterior) asta vedem cu totii.Si totusi,te-am cautat pe Facebook,sa vad din curiozitate pozele tale,postarile tale s.a.
    Am ramas placut surprinsa sa vad ca de fapt ce arata televizorul nu prea coincide cu ce esti de fapt in realitate.Poate ca si "jocurile de televiziune" te-au facut sa pari mai "rea".
    In fine,as vrea sa stii ca cel mai mult imi plac postarile CU CE GATESTI TU! Am incercat si eu unele dintre ele si au iesit absolut delicioase.Chiar nu am putut sa nu le incerc pentru ce efectiv imi ploua in gura :)). Te urmaresc de cand erai la "Burlacul" si m-am bucurat ca tu ai castigat,ai dovedit ca meriti,prin educatia ta si prin felul tau de a fi !Imi place si blogul tau...recunosc intru cam o data pe saptamana insa si cand intru ma uit la tot :)).Te pup si iti doresc multa sanatate si multa dragoste in jurul tau !
    Nu stiu cat de important e premiul,mai important e faptul ca ar veni de la tine !Cred ca iti va fi greu sa alegi ca vad ca multe persoane iti urmaresc postarile.Au si ce!
    Andreea Duciag
    http://www.facebook.com/duciag.andreea.3

    ReplyDelete
  50. Iti urmarescu cu mare interes toate postarile, dar cea de acum mi-a ajuns la suflet si chiar ma emotionat tare, se vede clar ca e un cadou facut cu mare drag, si apeciez enorm ca a ales un buchetel de flori specifice primaverii :X nu as vrea sa spun prea multe cuvinte pentru ca emotia si incantarea pe care le transmiti in aceasta postare nu pot fi comentate in niste cuvnte.
    Te pup Adelina si-ti doresc toata fericirea din lume, Beatrice!

    ReplyDelete
  51. buna ade!asa cum am scris si in cealalta postare esti o dulce,o femeie desteapta,frumoasa o combinatie cam greu de gasit in zilele noastre cee e drept...imi plac toate postarile tale cele legate de fashion,de cum ne putem relaxa,cele din viata ta sentimentala cu iubi tau,cele culinare si dar cel mai mult mi-a placut felul in care ai descris ceea ce ai simtit in cursul emisiunii burlacul,evident ca am urmarit emisiunea pt tine,erai singura care avea ceva de zis si o personalitate puternica.multumim pt toate sansele pe care ni le dai...si pt toate pozele...intr-un cuvant multutmim ca esti o adevarata prietena pentru noi..o zi si o saptamana superba te pup,anca

    ReplyDelete
  52. https://www.facebook.com/anca.stefana1

    ReplyDelete
  53. Buna, postarea mea preferata este ''ce culoare are sufletul tau?""

    ReplyDelete
  54. Salut Adelina! Am descoperit blogul tau uitandu-ma pe profilul prietenei tale Silvia Postolatiev unde mi-au atras atentia niste retete care pareau minunate,am intrat pe linck-ul blogului tau si mi-am petrecut seara citind trairile tale,retelete tale si am ramas profund incantata. Postarea mea preferata e de departe "Culisele unui reality show-prima parte'. Mi-a placut modul in care ai lasat cittoarelor acea portita prin care au reusit sa patrunda in culisele show-ului,sa vada acel ceva care e ascuns de ochii nostri si pe care eventual il putem doar presupune. Mi-a placut sinceritatea ta, faptul ca ai fost increzatoare si totodata nu ti-a fost frica sa iti arati slabiciunile. E dificil sa te deschizi cu adevarat si sa "convingi" lumea de adevarata ta valoare odata ce viata ta a fost facuta publica si cartile impartite de catre altii care te-au expus asa cum au dorit! De asta mi-ai placut si imi placi! Iti doresc la cat mai multe postari frumoase si pline de inspiratie! O zi superba iti doresc! Silvana Branea

    ReplyDelete
  55. Ciubotariu Cristina DianaMarch 15, 2013 at 2:19 AM

    Postarea mea preferata este: "Iliuta-lectia mea de viata!":x

    ReplyDelete
  56. Buna Ade ! (scuze ca mi-am permis sa te alint, dar eu alint toate persoanele dragi ;)))
    Cu siguranta postarea mea preferata este "Emotiile unui "umeras "". Imi place tare mult deoarece m-a impresionat cat de tare iti iubesti sora si cat de mult iubesti si pretuiesti orice lucrusor legat de ea. Intotdeauna mi-am dorit o sora, am avut, dar din pacate aceasta a murit la doar cateva zile de la nastere :-< ... Mereu ma gandesc cat de frumoasa ar fi fost viata daca ingerasul meu nu patea nenorocirea asta ... Poate de aceea m-a emotionat atat de tare postarea ta...
    Te apreciez foarte mult si mult mult succes in tot !:*

    ReplyDelete
  57. Se pare ca de la emotii am uitat sa ma semnez, numele meu de facebook este Madalina Alina, iar numele meu este Farcas Madalina !

    ReplyDelete
  58. Cel mai mult mi-a placut postarea" Nebunie in bucatarie" Imaginea gogosilor imi lasa si acum "gura apa". So nice:) Lavinia Mance.

    ReplyDelete
  59. Postarea mea favorita este "Nebunie in bucatarie" . Imaginea gogosilor imi lasa si acum "gura apa".. So nice! Lavinia Mance:)

    ReplyDelete
  60. Postarea favorita:Smart shopping : Miniprix Boots !
    SHARE:https://www.facebook.com/sava.iulia.1/posts/439694912778088
    Sava Iulia

    ReplyDelete
  61. Nume : Delia Apotrosoaei
    Share : http://www.facebook.com/Oriflame.Botosani/posts/618519384841427
    Articolul preferat : http://adelinaboie.blogspot.ro/2013/02/smart-shopping-miniprix-boots-partea.html

    De ce tocmai acesta ? Pentru ca si eu , la fel ca tine , urmaresc reducerile si ador sa fac cumparaturi de pe Miniprix si niciodata nu uit sa-i cumpar cate ceva si prietenului meu , caruia imi place sa-i vad chipul inseninandu`se si cand ma ia in brate si ma saruta multumindu`mi . Deja stie ca atunci cand fac vreo comanda , trebuie si el sa primeasca ceva si ma provoaca sa-i spun ce i-am luat de fiecare data :D.

    De asemenea imi place foarte mult si stilul de imbracaminte adoptat . Foarte lejer si sexy in acelasi timp ( Chit ca ai inghetat putin :)) dar , vorba aia : "baba sufera la frumusete" si mai ales ca esti atasata de (citez)"dragele" tale cititoare .

    Esti foarte frumoasa , si iti ador parul ( abia astept si eu sa-mi creasca luuung ) . Consider ca parul lung ofera femeilor un plus de feminitate , elenagta , sarm !

    Am notificat ceva in postarea aceasta , si anume :
    " Am invațat sa fiu egoista și prin asta vreau sa ințelegeți doar ca locul fruntaș in lista mea de prioritați il ocup Eu. De ce??? PENTRU CA MERIT ! și pentru ca in acest mod nu prea mai au cum sa ma dezamageasca alții. Daca exista vreun vinovat , atunci imi asum vina si punct. "

    Iti dau mare dreptate , e un lucru pe care ar trebui sa-l facem si sa-l constientizam fiecare dintre noi . Si chiar daca il constientizam , trebuie sa-l punem si in aplicare , ceea ce voi incepe sa fac si eu cu mai mare incredere in propriile forte si mai mult curaj !

    In incheiere vreau sa-ti urez mult succes in ceea ce faci , esti o micuta eroina sa ai timp pe care sa ti`l dedici tie personal , serviciului , casei , iubitului si sa mai ai si timp de prietenii virtuali care iti urmaresc postarile si te apreciaza pentru ceea ce faci .

    Te pup , un weekend placut sa ai !

    Cu drag , Delia Apotrosoaei <3

    ReplyDelete
  62. fb:Rascanu Geanina
    share:http://www.facebook.com/rascanu.geanina/posts/287294898068095
    Postarea care mi-a placut si care m-a impresionat foarte mult este: "Emotiile unui umeras".

    ReplyDelete
  63. Cel mai mult mi-a placut postarea" Nebunie in bucatarie", dar imi plac mai toate postarile tale!!!!

    ReplyDelete
  64. Postarea favorita: http://adelinaboie.blogspot.ro/2013/02/paste-cu-fructe-de-mare.html

    ReplyDelete
  65. "Ce culoare are sufletul tau?"-postarea mea preferata.
    Am citit-o cu drag si astept cu interes si celelalte postari :)
    Mari

    ReplyDelete
  66. Asa cum ti-am mai spus, imi plac postarile despre retete culinare pentru ca gatesti foarteordonat si se vede ca pui multa pasiune.
    Postarea mea preferata este cea despre smart shooping pentru ca si eu adorsa fac cumparaturi la preturi mici si eficiente:)

    ReplyDelete
  67. Postarea mea preferata este "Ce culoare are sufletul tau?". Citind-o, m-a captivat si am continuat sa iti citesc si celelalte postari cu multa emotie si curiozitate, regasindu-ma in multe dintre ele. Ioana Oancea

    ReplyDelete
  68. Buna Adelina nu pot sa spun ca iti vizitez in fiecare zi pagina dar cand o fac ma surprinzi foarte placut...Printre aceste postari a fost remarcabila "Hai sa pictam ceva de mancare !!!" imi place foarte mult deoarece stii ca imbini arta bucataritului cu arta plastica aceea a pictatului.Poate crezi ca la varsta asta fragila a mea ( 14 ani ) nu pot deduce atat de bine "postarea preferata" dar o pot deduce pe cea mai dulce,pe cea mai naturala si chiar asta am si facut... De cand erai tu la Burlacul (poate o sa razi) ,dar nu proiam sa castigi decat tu,nu-mi puteam imagina o alta castigatoare...il acel concurs nu te vedeam decat pe tine si "Burlacel". Stiu ca-ti place mult sa gatesti si chiar iti iasa tot ce vrei sa faci, chiar de la inceput tu te-ai reparcat prin aceasta muza a ta de a bucatari (cu clatitele tale....cred ca delicioase...) Peste tot pe Internet sunt toate prostiile consider eu si doar atractii de mass media si reiting..Nu mai este nimic natural sau diferit..Dar tuu..tu esti alt fel nici o postare de a ta nupoate fii comparata cu alta,deoarece tu esti diferita (se si vede,se si simte)...Cred ca am cam deviat de la subiect..Imi cer scuze...Si cum spuneam esti geniala, pot sa si aduc argumente,dar ma cam doare mana si nici inspiratie nu mai am..Singurul lucru pe care-l mai pot spune este ca esti absolul "gorgeous"....SPER CA NU TE VEI UITA LA CAT DE LUNG SAU CAT DE MULT ESTE SCRIS CI LA CE ESTE SCRIS SI CUM..Vreau sa stii ca nu ti-am spus asta doar pentru a castiga ci pentru ca atunci cand ai o oportunitate de a te exprima nu ezita sa o faci..Mai vreau sa stii ca esti un model pt mine..

    ReplyDelete
  69. Buna, Adelina. In primul rand as vrea sa te felicit pentru munca pe care o depui pentru a intretine blog.ul. esti o fata demna de admirat care a aratat in repetate randuri cine este si ce vrea de la viata de fapt. Cu toate aste, tu nu eziti sa uimesti pe zi ce trece din ce in ce mai mult. Te apreciez tare, tare pentru ceea ce faci si sper sa mai citesc multe postari de acum incolo semnate Adelina Boie. Mi a placut de tine de cand te am vazut prima data la Burlacul. O fata increzatoare, frumoasa, curajoasa. Postrea care mi a atras cel mai mult atentia este "culisele uni reality show" . Este genial pentru noi, cei care nu am gustat din viata de vedeta, de persoana publica, sa stim cum este, cata munca este depusa in spatele persoanelor si imaginilor pe care le vedem. Cand citeam, ma simteam de parcca as fi facut parte din acelasi film. Eram atat de cuprinsa de povestire...este uimitor cum unii oameni pot reziata presiunii la care sunt supusi, dar, cu toate astea, eu cred ca bucuria pe care o ai atunci cand apari in fata publicului, atunci cand te recunoaste.lumea pe strada...bucuria asta este inegalabila. Este un sentimet de mandrie, fericire, fluturasii in stomac, emotii...toate sentimentele frumoase contopite intr unul singur. Mi place cum scri, felul in care te exprimi, expresivitatea postarilor tale. Trairile tale, expuse aici, in fata noastra, a unor necunoscuti practic, ma fac sa visez, ma introduc intr o poveste din care nu as mai vrea sa ies niciodata. Mi as dori enorm sa castig cerceii pentru ca, pe langa faptul ca sunt minunati, as dori sa imi demonstre mie in primul rand ca pot.ca sunt o invingatoare. Nu prea castig de fel, si nici prea perseverenta nu sunt...dar sper sa ma renediez in timp si poate sa imi recapat increderea in mine. Te pup si iti doresc tot binele din lume.:* Succes in continuare!

    ReplyDelete
  70. Buna Adelina, Dintre toate postarile mie imi plac doua: poveste lui Iliuta, care dupa parerea mea a fost scrisa cu dragoste si dor de Iliuta, si "Emotiile unui umeras", care m-a facut sa ma gandesc la sora mea, la cat de dor imi este de ea si cat de mult imi lipseste! Poop :*

    ReplyDelete
  71. Numele meu este Stefan Mariana .
    Am respectat regulamentul .
    Acesta este articolul meu preferat : http://adelinaboie.blogspot.ro/2012/12/nebunie-in-bucatarie.html
    De ce ?
    Deoarece m-am mirat ca Adelina B. gateste ! Te-am urmarit inca de la emisiunea Burlacul ...cum ai precizat in postari nu te-am placut de la bun inceput , insa pe parcurs am realizat ca esti mai deosebita fata de celelalte concurente . Ai dovedit un echilibru ... oarecum m-a mirat evolutia ta , deoarece ai facut fata situatiilor cu brio. Ai un caracter foarte puternic si cel mai bun lucru pe care l-am remarcat la tine este puterea de a lupta si seriozitatea cu care faci anumite lucruri, chiar si in postarile pe care le-ai adaugat aici ... pe blog . O alta postare care mi-am placut enorm a fost : http://adelinaboie.blogspot.ro/2012/12/emotiile-unui-umeras.html . Simplitatea cu care ai scris ...acele cuvinte , mi-a dat de gandit ca fiecare om are lucrurile lui simple si frumoase , fiecare om vede diferit si percepe anumite chestii diferit,iar acel umeras fiind pentru tine o adevarata comoara .

    Si ... stii ce culoare are sufletul tau ? Cred ca este plin de lucruri minunate . In continuare sper sa ne rasplatesti cu aceste postari . Cu multe retete, incearca lucruri simple ... sa le poata pune in practica tot omul ! Multumim pentru acest minunat cadou si astept cu nerabdare sa aflu cine a castigat !

    Multi pupici si iti doresc multa iubire din partea celor dragi,sanatate si lucruri marunte,simple...dar importante !

    Ma gasesti pe adresa de Facebook : http://www.facebook.com/stefan.mariana.94

    :*

    ReplyDelete
  72. Adelina, de ce ma pui tu in dificultate? Auzi, sa aleg o SINGURA postare din blogul tau care mi-a placut. Fara suparare, dar chiar nu pot face asta. Imi plac la nebunie toate articolele tale despre beauty, health & fashion. Te urmaresc inca de cand ai scris aici pentru prima data si asta pentru ca, pe undeva, ma identific cu stilul tau. Ai o scriitura plina de candoare, care degaja bunatate, dragoste si optimism. Am citit cu drag si marturisirile tale curajoase despre culisele show-ului Burlacul, unde clar ai fost preferata mea. Daca accepti si o sugestie de la mine, la header as schimba culoarea de fundal - maro - pentru ca se intelege ca aia e culoarea sufletului tau. Ar fi mai potrivit ceva mai viu, mai pasional... ca tine!

    ReplyDelete
  73. Buna Adelina! . Sincerr!! O postare care imi place mult! Offf greu de ales! Dar sincer m-a cucerit postarea ta Culisele unui reality show - partea a II-a ! Imi place mult cum ai vorbit despre Andra :D <3

    ReplyDelete
  74. Buna Adelina :* Pentru inceput as vrea sa spun ca de admir foarte mult <3 Esti o femeie foarte frumoasa si in interior si in exterior :)
    Paiii .. postarea mea preferata de pe blogul tau este cea cu "Ce culoare are sufletul tau". De ce? Pentruu ca,in primul rand ador titlul <3 Si in al doilea rand, imi place cum ai scris acolo <3
    Te pup Adelina,si sper sa alegi cu sufletul castigatorul concursului :* Succes pe mai departe :*

    ReplyDelete
  75. Buna Adelina :* Pentru inceput as vrea sa spun ca de admir foarte mult <3 Esti o femeie foarte frumoasa si in interior si in exterior :)
    Paiii .. postarea mea preferata de pe blogul tau este cea cu "Ce culoare are sufletul tau". De ce? Pentruu ca,in primul rand ador titlul <3 Si in al doilea rand, imi place cum ai scris acolo <3
    Te pup Adelina,si sper sa alegi cu sufletul castigatorul concursului :* Succes pe mai departe :*

    ReplyDelete
  76. My favourite post is Smart shopping:Miniprix Boots! because I think that every girl can realte to that story :D
    fb: Srna Kulik

    ReplyDelete
  77. Postarea mea preferata este aceasta . Dc ? Pentru ca ma emotionat foarte mult povestea ta,cea cu dorinta de a primi flori.Se pare ca in viata chiar daca suntem constienti ca unele lucruri nu se pot intampla,totusi ne dorim si speram din tot sufletul sa se intample,asa cum poate si tu ti-ai dorit de ziua ta acel ceva imposibil. Dar iata ca minunea nu intarzie sa apara,atunci cand doua suflete se iubesc ,respecta ,si dau totul pentru celalalt.Iar sursa ta de fericire se pare ca a dat totu,a renuntat la orgoliul lui,si-a invins teama de la sentimentul neplacut petrecut in trecut (vizat de flori) pentru a te face fericita . Fiecare din noi ne dorim sa fim rasfatate,apreciate,iubite de 8 martie,si nu numai . Eu una nu am fost,de aceea mi-as dori din tot sufletul sa am parte de bucuria asta,si daca nu ma topesc si eu de bucurie la castigarea cerceilor,macar sa o fac atunci,(la fel cum ai simtit'o si tu)la primirea unui buchet de flori de la persoana iubita.Ma bucur pentru tine,ca esti fericita,iubita,rasfatata:) Fb meu este Mariana Muselin. https://www.facebook.com/mariana.muselin

    ReplyDelete
  78. Postarea mea preferata este aceasta . Dc ? Pentru ca ma emotionat foarte mult povestea ta,cea cu dorinta de a primi flori.Se pare ca in viata chiar daca suntem constienti ca unele lucruri nu se pot intampla,totusi ne dorim si speram din tot sufletul sa se intample,asa cum poate si tu ti-ai dorit de ziua ta acel ceva imposibil. Dar iata ca minunea nu intarzie sa apara,atunci cand doua suflete se iubesc ,respecta ,si dau totul pentru celalalt.Iar sursa ta de fericire se pare ca a dat totu,a renuntat la orgoliul lui,si-a invins teama de la sentimentul neplacut petrecut in trecut (vizat de flori) pentru a te face fericita . Fiecare din noi ne dorim sa fim rasfatate,apreciate,iubite de 8 martie,si nu numai . Eu una nu am fost,de aceea mi-as dori din tot sufletul sa am parte de bucuria asta,si daca nu ma topesc si eu de bucurie la castigarea cerceilor,macar sa o fac atunci,(la fel cum ai simtit'o si tu)la primirea unui buchet de flori de la persoana iubita.Ma bucur pentru tine,ca esti fericita,iubita,rasfatata:) Fb meu este Mariana Muselin. https://www.facebook.com/mariana.muselin

    ReplyDelete