Friday, January 25, 2013

Culisele unui reality show- Prima parte


Cred ca e cea mai dificila postare de pana acum. Am scris si am sters randuri si intr-un final am abandonat provizoriu scrierea postarii. Nu stiu daca am facut asta din lasitate sau datorita emotiilor. In fine....sa incepem cu inceputul :-)


Anul trecut l-am inceput la fel cum l-am incheiat pe celalalt. Trista. Nefericita. Singura. Nu imi gaseam locul nicaieri, in prezenta nimanui. Tot ce faceam era sa muncesc si sa dorm. Si asta imi ocupa tot timpul. Ma trezeam pe la 3...4 ma pregateam si pe la 6 mergeam la munca. Cred ca dormeam aproape tot timpul liber ca sa fug de viata....de viata pe care o traiam.
Erau zile...saptamani chiar, in care nu vedeam soarele deloc.
Castigam bani frumos insa, nici macar asta nu ma mai motiva. Trebuia sa fac ceva sa imi restartez viata. Era prea deprimata pentru varsta mea.

Calatorind pe net intr-o seara m-am oprit si am analizat un chip de om care imi spunea parca ceva...Avea o privire calda si niste ochi blanzi. Instantaneu m-am intrebat cine e acest Vladimir Draghia? Trecuse ceva timp de cand un barbat nu mai imi atrase atentia cu nimic. Curiozitarea m-a impins sa il contactez. Evident i-am trimis un friend request. Era foooarte apreciat de restul domnitelor de pe Facebook si parca toate erau in stare sa isi dea viata pentru el...Nu am inteles ce e cu isteria lor si dornica de un raspuns i-am scris : Ce le faci tu fetelor astea de sunt atat de innebunite dupa tine???
Raspunsul a venit imediat si am inceput sa vorbim vrute si nevrute. Inca nu puteam spune ca imi placea insa, lucrurile s-au schimbat in secunda in care am aflat ca el este Burlacul nr 3 si instinctul de vanator a iesit la iveala. Cine ma stie poate sa confirme faptul ca sunt a naibii de ambitioasa si increzatoare in fortele mele. Lucrurile se complicau si trebuia sa intervin. Pai cum sa puna altcineva mana pe Vladimirul meu??? Cate??? 20 de fete???Floare la ureche ! Numai una trebuie sa castige! Eu sunt aia mi-am zis si am pornit la lupta.

Am luat adresa de email si am trimis mailul de inscriere la casting.

   Buna ziua,
    
    Numele meu este Adelina Boie si sunt o ardeleanca din Baia Mare care s-a mutat de 6 ani in Bucuresti. Lucrez in domeniul Relatiilor Publice si am 24 de ani. Recunosc ca m-am decis foarte greu sa fac acest pas si sa ma inscriu. M-am lovit de parerile negative ale prietenilor care ma sfatuiau sa nu particip pentru ca nu sunt genul si pentru ca genul acesta de emisiuni pot sa iti strice imaginea. I-am ignorat total pentru ca sunt convinsa ca doar o persoana penibila poate sa para penibila....si mai mult decat atat, nu ai cum sa iti strici imaginea daca ai o educatie buna si esti o persoana diplomata si asta ma caracterizeaza! :-)...Ma bucur de faptul ca parintii mei m-au educat foarte bine si m-au invatat cand sa tac si cand sa vorbesc.
    Am decis sa particip pentru ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai spus WOW vis-a-vis de un barbat.....si cand l-am vazut  si l-am auzit pe acest Vladimir  asta am spus! Si cum nu e de ignorat am decis sa il cunosc mai bine doar ca am aflat ca este noul BURLAC....si cum nimic nu ma sperie...am decis sa mai fac o nebunie...in plus citeam ieri descrierea pe care a facut-o Vladimir pe un blog si am realizat ca m-a descris pe mine :-)))Angelica, puternica, foarte energica, COOL :-P,  cu gene bune...folosesc gramatica limbii romane in mod corespunzator( si ma obsedeaza asta)...unde mai pui ca am o mama foarte frumoasa si cool ? Si daca tot m-a descris perfect am decis sa il ajut si sa particip ca sa nu  plece de la emisiune dezamagit  :-)))

Astept telefonul vostru, cu drag Adelina :-)


Ma amuz cand recitesc mailul... sunt dusa cu pluta. Ma mir si eu cata incredere am in mine uneori. Daca eram in locul lor nu ma chemam la casting. Dar m-au chemat si asteptam telefonul de confirmare. Stiam ca duminica trebuia sa incepem ''cantonamentul'' la Rin. Era vineri seara si eu inca nu primisem nici un raspuns. A venit intr-un final exact ca si un colac de salvare. Trebuia sa ies din rutina care ma stingea incet...incet.

La casting a fost foarte cool si m-am imprietenit imediat cu echipa de productie. Evident am vorbit ca o moara stricata si deja ne faceam planuri sa bem cate un paharel de palinca de la Maramures. Cred ca m-au placut oamenii insa si eu pe ei. Dupa ce am plecat de acolo am avut un sentiment foarte placut. Stiam ca am facut ce trebuie contrar parerilor prietenelor mele. Deja aveam un alt zambet si o sclipire in ochi. Incepeam sa ma gandesc la fericirea mea.
Singurul lucru care ma ingrijora era inaltimea lui Vladimir. Am inceput sa caut insa, fara folos si am decis sa aflu direct de la sursa. Mi-am facut iar curaj si l-am abordat. Raspunsul lui nu a fost foarte satisfacator. 1.83 ???Eu am 1.76. Cum sa port eu tocuri de 7 cm??? Trebuia sa gasesc o modalitate sa stam fata in fata. Noroc ca am calitatea de a obtine destul de usor ceea ce vreau si discutia noastra usor usor s-a tranformat intr-o invitatie la cina. Aveam 10 minute sa ma pregatesc si sa cobor.

Incercam sa trag cu coada ochiului tot drumul. Abia asteptam sa ne dam jos din masina ca sa ne putem masura :-))) E  adevarat ca fostii mei aveau toti peste 1.90  insa am realizat ca imi sta bine si langa el.(-:

A fost o cina placuta si am descoperit un om foarte ok care avea niste calitati pe care multe dintre noi le cautam la un barbat. Aveam confirmarea ca pot sa merg mai departe. Inca nu ii spusesem ca am fost la casting cu doar cateva ore in urma. Imi era teama ca o sa stric tot mai ales cand mi-a marturisit motivul pentru care m-a invitat la cina. Se uitase peste pozele mele si a ramas cu  impresia ca sunt o pitzipoanca si spera sa se amuze de mine pe durata cinei... Lucru pentru care si-a cerut scuze si contrar parerii pe care si-o facuse am fost departe de ceea ce credea el, motiv pentru care m-a rugat sa schimbam locatia si sa nu ma grabesc acasa. Orele au zburat si cand  am realizat ca e undeva trecut de 2 am decis sa intrerup discutia si sa ii marturisesc ca maine o sa vada caseta cu interviul meu de la casting. Stiam ca o sa se umfle in pene insa trebuia sa o fac. I-am martusit ca am vrut sa stau de vorba cu el fata in fata ca sa vad daca merita sa ma lupt cu inca 19 fete pentru el si... bineinteles sa il masor :-))) A urmat o liniste. Nu stiu ce a gandit el in acele clipe sau daca il ingrijora faptul ca mi-a dat,inconstient, foarte multe detalii despre viata lui. A simtit ca sunt un om de incredere. Si am fost.  Era secretul nostru si urma sa ne comportam ca 2 straini si sa intrerupem orice legatura.

Telefonul de confirmare a venit vineri seara destul de tarziu astfel ca sambata am intrat in priza. Trebuia sa gasesc ROCHIA. Stiam ca primul episod se va filma intr-un cadru de basm si evident aveam nevoie de o rochie pe masura. Am inceput sa incing telefonul in gasirea ei. Nu a fost deloc usor pentru ca era inceputul lunii ianuarie si designerii deja vandusera ''vedetele colectiilor'' de revelion. Aveam o zi la dispozitie sa gasesc Rochia si sa imi fac bagajul pentru ca urma sa ma mut la Rin Grand Hotel pentru o perioada nedeterminata...unde mai pui ca la ora 6 trebuia sa fiu si la munca? Am avut noroc si am reusit sa fac rost de numarul Anei Radu si m-am gandit sa-mi incerc norocul. Nu intentionam sa cumpar o rochie doar pentru primul episod si nici nu aveam timpul necesar asa ca am sunat-o pe Ana si i-am spus:
 EU :   Buna Ana , eu sunt Adelina care a prezentat pentru tine acum 2 ani...banuiesc ca nu ma mai tii minte!
ANA: Buna, sincer nu prea.
 EU :Ok. Sunt fata careia i-a luat foc parul pe scena la Bamboo din cauza artificiilor, in cadrul prezentarii tale.
 Ana : Aoleuuu. Da Adelina . Te tin minte acum.
EU: Am mare nevoie de ajutorul tau urgent. Am nevoie de o rochie fabuloasa pentru emisiunea Burlacul.

Si uite asa am rezolvat si rochia. Era superba!!! O agatasem in sifonierul meu si nu ma mai saturam sa imi dezlipesc ochii de la ea!!! Rosie, lunga din matase, cu talia accentuata si putin decoltata. M-am uitat la ea si am zis : Impreuna o sa castigam. Eram pe deplin multumita de rezultat.


Se facuse deja 5 dimineata si eu inca impachetam. Eram moarta de somn insa, nu puteam sa ma bag in pat pana nu aveam totul pregatit. Si acum pot sa retraiesc fiecare sentiment din acea noapte.

Suna ceasul....Il aman, evident...dormisem vreo 5 ore si nu voiam sa apar la marea intalnire cu cearcane...Mai atipesc o ora...doua, suficient cat sa intarzii bine de tot si sa ma fac deja antipatica tuturor.

In momentul in care am deschis usa a inceput chinul. Privirile celor din sala mi-au patruns trupul precum niste sageti. Erau aproximativ 30 de oameni in sala de conferinte. Fetele si echipa de productie. Mi-am cerut scuze ca am intaziat si m-am prezentat. Nu prea a contat. Deja eram oaia neagra. M-am uitat putin in jur. Am scanat concurenta si mi-am zis: Trebuie sa castig. De aia sunt aici. Restul e ''cancan''. Asa a si fost. Ratasem cele 2 ore in care a fost prezentat desfasuratorul si nici nu mai aveam cu cine sa ma imprietenesc( nu ca mi-as fi dorit...era prea dimineata pentru mine). Deja ''bisericutele'' erau formate si fiecare stia cu cine sta in camera. Am aflat  ca voi sta in camera cu o domnisoara care urma sa vina urmatoarea zi. Era perfect. Nu voiam decat sa dorm si sar peste partea cu 'hai sa ne cunoastem mai bine'. Pot spune ca am fost total absenta si mi-am vazut interesul si anume , cat mai multa odihna posibila. Evident ca acest lucru a fost taxat si etichetat insa, va spun un secret : Nici ca mi-a pasat:-) Scopul meu acolo era bine stiut si nu includea asa-zise prietenii, barfe si nopti pierdute.

A venit si ziua primului episod. Ianuarie 22. Sinaia. Zapada pana la genunchi. Cazinoul Sinaia. Lasand deoparte faptul ca eram deja coplesite de emotii, am mai si inghetat de frig, la propriu. Cu toate ca am ajuns acolo dimineata , filmarile au inceput de abia pe la ora 22. Timp in care noi, pretendele, cum spunea  voice-overul de la ANTENA 1, am fost machiate si coafate. Timpul a trecut groaznic de greu datorita faptului ca in cazino era la fel de frig ca si afara. Imi adusesem eu aminte de sticla de palinca pe care le-o promisesem baietilor si am decis sa gust si eu putin din ea in incercarea de a ma incalzi putin. Evident ca am oferit tuturor fetelor, Andra fiind singura care a ''gustat''. Si acum ma simt vinovata ca i-am dat pentru ca a prins curaj si i-a intrerupt intalnirea lui Vladimir, in speranta ca va reusi sa ii fure un sarut. Lucru pentru care a fost taxata vreo...7 episoade:-)

Sincer apreciez munca echipei de productie si rezultatul final al tuturor eforturilor pe care le-am depus toti in cele 24 de ore de filmare de la Sinaia. Primul episod va ramane preferatul meu indiferent de faptul ca am reusit sa il prind si pe ultimul. A fost un cadru de basm si m-am simtit cateva ore precum Cenusareasa. Imi aduc aminte si acum , dupa un an de zile, fiecare minut din cele 24 de ore.
Adăugaţi o legendă



Am sa evit sa deschid subiectul disputelor din cadrul primului episod pentru ca eu le-am dat uitarii si o sa imi aduc aminte cu drag, doar de...restul.



Nu pot sa va explic cat de greu mi-a fost sa imi controlez tremuratul vocii si sa ma concentrez la ce aveam de spus. Eram a doua oara in fata lui si sunt absolut sigura ca emotiile mele erau cel putin dublate fata de restul concurentelor. Rochia era incredibil de lunga si calcam intr-una pe dansa. Nici nu va imaginati ce filme aveam eu in cap si cum aveam impresia in fiecare secunda ca o sa calc o data pe ea mai sanatos  si o raman cu rochia in mana. Am avut noroc ca am scapat de incidente de genul acesta care ma caracterizeaza ( ar trebui sa fac o postare speciala cu ''momentele mele blonde'' ).

Nu eram foarte familiarizata cu desfasuratorul emisiunii si dupa ce Vladimir le-a invitat pe Sasha si pe Alexandra la intalnire am ramas cu buza umflata. Ce rochie? Ce frig? Ce palinca ? Imi venea sa plec acasa. Aveam impresia ca e un fel de ''game over''. Asta e, mi-am zis...si nici nu am apucat bine sa ma resemnez ca m-am trezit in masina cu Vladimir in drum spre o locatie secreta departe de ''colegele mele''. Am fost placut surprinsa de gesturile lui V chiar daca eram constienta ca le face pentru  show insa, eram multumita sa vad ca termenul de gentleman nu ii este necunoscut.





Am stat lipita de televizor si la fel ca si voi si eu m-am criticat aspru. Am spus ca nu o sa mai folosesc gene false(dar am mai gresit o data ), ca am nasul prea mare,ca sunt urata,ca ma pripesc si spun lucruri pe care imediat le regret, etc.
Cu bune, cu rele asa sunt eu si nu am cerut nimanui sa ma placa. O parte dintre voi m-ati placut si imi scrieti chiar si acum dupa un an de zile. Lucru pe care il apreciez si de care tin cont. De fapt asta este si rodul blogului meu. Tot ce impartasesc eu cu voi aici vine din suflet si ca un mic semn de multumire...





Va continua 

27 comments:

  1. Hmmmm.Bine de stiut.Aflam lucruri noi despre tine,cu fiecare postare noua.Ai o vocea foarte frumoasa,calda:*Pups:*

    http://lifeontheheels.blogspot.ro

    ReplyDelete
  2. ce dragutz....nu mi-ai povestit niciodata toate detaliile astea...asteptam cu sufletul la gura continuarea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt atat de multe incat stam pana la vara si nu termin ! Ma bucur ca ti-a placut honey!

      Delete
  3. Buna Adelina,

    Sunt una dintre acele persoane care te-a cunoscut prin intermediul acestei emisiuni...trebuie sa recunosc faptul ca mi s-a parut inca de la inceput de necrezut ca o persoana ca tine participa la o astfel de emisiune...si nu o spun in sensul rau, te rog sa nu ma intelegi gresit...doar ca mi se parea ca esti din alt film...esti foarte frumoasa, foarte bine educata asa cum spui si tu si mult pre finuta...nu as vrea sa para un cliseu ceea ce scriu sau sa crezi ca "te perii"...inca iti urmaresc postarile de pe facebook iar acum iti citesc cu la fel de mare placere si blogul...ce pot spune..te admir pentru ceea ce esti si te apreciez...

    Te pup,

    Roxana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Roxana. Sa stii ca nu exista limite atunci cand vine vorba de sufletul nostru. Nu regret participarea mea si daca as mai avea de ales, as mai participa o data

      Delete
  4. OOO...DA!!Ade...Vladimir e un barbat WOW!!ar tu esti magnifica!!Ma bucur ca am citit pe blog detaliile reality-show-ului..astept cu sufletul la gura si continuarea!!Rochia este minunata...ca din basme!!La mai multe postari....Te pup!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ana Radu face niste rochii senzationale!!!
      Multumesc ca ai avut rabdare sa citesti!

      Delete
  5. Mai vrem Ade,ne place ca ne consideri prieteni si ne dezvalui asemenea momente din viata ta!Sincera sa fiu,de cand a inceput emisiunea Burlacul,ai fost preferata mea si eram sigura ca o sa castigi!Mi-a placut in mod deosebit ca nu te-ai pisicit pe langa telespectatori sa ii castigi de partea ta!ai fost naturala si asta s-a vazut!foarte frumos blogul!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doooamne dar cate momente de asta mai adapostesc sub carapace. Incet incet poate reusesc sa vi le spun si voua! Multumesc ca ti-ai facut timp sa citesti !

      Delete
  6. Foarte frumos . Nu cred ca alta fosta concurenta ar fi avut curajul sa povesteasca ce s.a intamplat la Burlacul asa ca tine. Felicitari :* Astept continuarea

    ReplyDelete
  7. foarte frumos...m-au cuprins emotiile sa revad filmuletele cu voi doi...imi place foarte mult...va iubesc !!!!

    ReplyDelete
  8. E superb Ade , astept continuareaaaa!!

    ReplyDelete
  9. Inca din primul episod ai fost favorita mea, nu numai din cauza faptului ca suntem amandoi baimareni dar ai dat dovada de bun simt, educatie buna si diplomatie... + nu ai dat importanta fufelor enervante care se tot luau de tine, in special mamica din Iasi ( sau de unde era). Toata Baia Mare,si nu numai, este mandra de tine !
    Felicitari !

    ReplyDelete
  10. o sa mai fie un episod cu tine si vladimir? zine si noua eu mias dori






    ReplyDelete
  11. esti o faina ...tine-o tot asa:-)

    ReplyDelete
  12. Foarte tare site-ul!Tine-o tot asa.Ma bucur ca ne-ai spus cate ceva despre viata ta:*!

    ReplyDelete
  13. Imi place foarte mult cum scrii!
    Ai un blog dragut!

    Daca ai timp treci si pe la mine ;)

    http://the--street.blogspot.ro

    ReplyDelete
  14. foarte frumoasa postarea,frumos povestita,parca iti traiam emotiile citind aici pe blogul tau. ai fost una din preferatele mele,ca a doua a fost Andra,o scumpa ca si tine. astept continuarea!

    ReplyDelete
  15. Ne-ai tinut cu emotii placute si as fi fericita sa ne mai dai o data ocazia

    ReplyDelete
  16. Acum cateva saptamani am descoperit (nu ma intreba cum, nu mai stiu...) blog-ul tau. Ceva ma face sa ma intorc la cateva zile. Imi place, imi aduc aminte de acasa, de mine acasa (nu locuiesc in RO).
    Te pup si astept noi postari...

    Andreea

    ReplyDelete
  17. Buna Adelina!

    Si eu, de altfel te-am cunoscut prin intermediul emisiunii. Nici nu stii cat m-am bucurat ca esti Baimareanca de-a mea! Mi-am sunat prietenele si le spuneam: "La Burlacul 3 este o domnisoara de-a noastra, din Baia Mare! Sa va uitati!". Am fost foarte entuziasmata si ma bucur ca ai ramas pana la final.
    Totusi, am cateva nelamuriri pe care sper ca le vei lamuri, aici, pe blog.

    Te pup!

    ReplyDelete
  18. Nu stiam ca tu si Vladimir v-ati cunoscut inainte de inceperea concursului,nu era interzis in regulament? Anyway..eu pot sa recunosc ca nu mi-a placut de tine la inceput,dar pe parcursul emisiunii mi-a placut atitudinea ta,nu multe fete au incredere in sine.

    ReplyDelete
  19. De la inceput am tinut cu tine si mi-ai fost cea mai simpatica! Keep up the good work! ;)

    ReplyDelete
  20. De la inceput am tinut cu tine si mi-ai fost cea mai simpatica! Keep p the good work!

    ReplyDelete