Wednesday, April 9, 2014

Some Herastrau &Some Fashion !



Hello Spring !!!

Parca am asteptat ceva sa vina si soarele asta! Si inca ne mai joaca feste ... de cand fac pozele si pana postez exista toate sansele sa vina iarna la loc :))))
Oricum eu sunt optimista si fie soare fie vant pun ce vreau pe mine si nu discut ! Rochia aceasta am cumparat-o in toamna si de atunci tot astept sa o incerc in diverse combinatii ...Acum ca ma uit mai bine la poze parca as schimba cizmele cu ceva sport si foarte colorat . 
Sugestii ???








 Rochie: Idm
Cizme :Minelli
Geaca:Zara
Ochelari: Zero UV
Colier : Primark


Multumesc  Silvia Postolatiev pentru poze ! 
 xoxo, Ade


Sunday, April 6, 2014

Adelina Boie si cele 3 zile de DETOX !

Va recunosc foarte sincer ca nu credeam ca vine ziua aceasta . Ziua in care eu, Adelina Mihaela Boie spune : am reusit sa trec peste cele 3 zile de detox implicit, fara sa mananc . Pentru mine  6 aprilie  ramane o data memorabila. Asa ca daca si eu am putut si voi puteti, nu de alta dar ,daca vad pe cineva mancand paine cu ceapa si la asta poftesc :))))))))

Mi-ati adresat foarte multe intrebari si pe scurt va spun : nu este dificil deloc, puteti cu usurinta sa parcurgeti si 5 zile de detox cu sucuri de fructe si legume depinde doar de psihicul vostru. De exemplu cand m-am operat la sani si l-am intrebat pe doctor daca doare mi-a spus ceva de genul acesta : Daca esti o fata plangacioasa care are nevoie de atentie si cand iti rupi o unghie atunci, da...altfel nu. Si dupa 2 zile de operatie m-am dus la film cu tot cu tuburile de dren si parul precum cel al unei unei papusi stricate .

Daca ati inteles ca este vorba numai de vointa atunci sa-i dam drumul la treaba, ca la cat de multe fructe si legume sub forma de sucuri o sa consumati zilele astea aveti energie suficienta sa va angajati la circul Globus. Va asigur ca nu aveti parte de atata energie din ceea ce consumati voi zi de zi.

Chiar daca detox-ul efectiv tine cele 3 zile trebuie sa stiti ca este obligatoriu sa pregatiti corpul pentru
detox astfel incat sa nu sufere un soc. Daca sunteti consumatori de sarmale, ciolan cu fasole si carnati trebuie sa va autoeducati cateva zile inainte de procedeu. Este indicat sa eliminati din alimetatie cu 2 zile inainte : cafeina, carnea rosie, zaharul, lactatele si alimentele procesate ! 


Ce va recomand eu sa faceti ca sa va fie mai usor este sa deschideti frigiderul si sa stati putin de vorba cu el ! 


  1. Faceti un inventar cu ce mai aveti de consumat si incercati sa consumati numai produsele respective urmatoarele zile dar, in doze mai mici decat de obicei. Mai exact consumati doar ce aveti asa incat sa ramana frigiderul complet gol ca sa nu aveti tentatii cele 3 zile. Eu totusi sper ca aveti si salate si iaurturi pe acolo nu doar slanina,carnati si salam ca pe astea le puteti expedia direct in congelator :)))))))
  2. V-ar ajuta foarte mult sa faceti aceasta cura cu macar inca o persoana, daca nu locuiti singuri, pentru ca e mult mai usor in 2. Aici se aplica forate bine vorba asta : Unde-i unu ,nu-i nici unu ,unde-s doi abia e unu ;))))))
  3. Incercati sa incepeti de vineri dimineata asa incat sa terminati luni si petreceti cat mai mult timp acasa, departe de tentatii culinare.
  4. Faceti aprovizonarea produselor joi seara si cumparati totul odata. Va spun eu cat de greu mi-a fost sa ma plimb printre raioane a doua zi de detox cu legumele in cos  si sa ma invadeze mirosuri de croissante si mancare gatita !!!
  5. Prima seara o sa simtiti probabil o mica durere de cap . Iesiti la o plimbare scurta. Aerul curat o sa va ajute imediat.
  6. Incercati sa nu depuneti prea mult efort si renuntati la sport cele 3 zile .


Dimineata : 2 pahare de apa calduta cu lamaie stoarsa si ghimbir razuit .

Micul dejun :  3 morcovi, 2 mere si o bucata mica de ghimbir

Gustare : 1 castravete, 4 bete de telina, 2 mere, un pumn de frunze de spanac, 1 lamaie mica si ghimbir

Pranz : 4 rosii mici, 1 castravete, 2 bete de telina, 1 ardei rosu, 2 cani de patrunjel , 1 lime

Gustare 1: un pumn de frunze de spanac , jum de salata verde, 1 castravete, 6 clemetine

Gustare 2: 1 cartof dulce , 1 morcov, 1 ardei rosu, 2 sfecle rosii mici, 2 mere acrisoare,1 portocala

Cina : fructe sau legume proapete sau inabusite in cuptor.

CEAI DE PLANTE MEDICINALE ,(neindulcit ) inainte de culcare .


Eu am mancat seara fie un mar si o para, fie o banana si un mar . Proaspete ;) nu stiu de ce nu m-a tentat ideea de fructe la cuptor.

P.S Singurul suc care a fost mai greu de baut a fost cel de la pranz si asta pt ca initial se pune si o ceapa rosie care iti provoaca arsuri si altele....Asa ca eu nici nu am trecut-o pe lista . Dar daca vreti.....
Restul va asigur ca sunt foooarte delicioase !!!!




Ca sa va fie mult mai usor m-am gandit sa fac o lista cu necesarul pentru razboi.

Legume 


  • 12 morcovi 
  • 9 castraveti 
  • 2 legaturi de apio sau celery
  • 1 punga de spanac proaspat
  • 12 rosii mici (nu cherry)
  • 6 ardei rosii
  • 2 legaturi de pantrunjel
  • 2 salate verzi 
  • 3 cartofi dulci
  • 6 sfecle mici 

Fructe 
  • 18 mere
  • 18 clementine
  • 3 portocale
  • 3 lime 
  • 3 lamai

Nu par foarte multe insa o sa simtiti la buzunar. Replica mea a fost  : NU POT SA CRED CA AM DAT ATATIA BANI CA SA MOR DE FOAME :)))) Si totusi nu am murit si nici foame nu am simtit, ci doar pofte ....multe pofte, de mici, mancare chineasca, gogosi, clatite bla bla.....

Alt aspect foarte important este ca dupa acest proces de detox nu puteti sa reveniti la alimentia cu care erati obisnuiti si la aceleasi portii pentru ca evident stomacul s-a micsorat si sistemul digestiv trebuie obisnuit iar cu munca .

In cazul in care nu stitit exact ce inseamna detoxifierea va rog sa va documentati. Asta nu este o cura de slabire sau de infometare !!! 


Vreau sa retineti faptul ca eu nu sunt doctor si nu va impun nimic din cele de mai sus. Sunt doar un om care a citit despre aceste lucruri, a testat si a impartasit cu voi ! 




 Site-ul unde mai gasiti astfel de bauturi cu efecte detox este acesta : www.doctoroz.com


Va pupa Ade si hai cu vara ;)