Monday, March 25, 2013

And the winner is ...

 My dear ladies va multumesc mult ca v-ati inscris si in acelasi timp m-ati ajutat si pe mine sa imi fac o idee despre ce vreti voi sa vedeti pe blogul meu. Nu mi-a fost usor sa aleg si va marturisesc ca am recitit de 10 ori cele 84 de mesaje primite. Din pacate insa foarte multe persoane se pare ca nu au inteles ce au de facut ca sa participe. Spun asta pentru ca numarul de like-uri trebuia sa fie cel putin egal cu numarul comentariilor primite pe blog insa, diferenta este foarte mare: 84 de comentarii si aproximativ 400 de like-uri...????Asta inseamna ca peste 300 de persoane nu au inteles regulile. Mie imi pare rau si va sfatuiesc pe viitor sa fiti putin mai atente.

Mesajul care mi-a intrat cu adevarat la suflet  inca de prima data de cand l-am citit a fost acesta :


''Buna Adelina,

Este prima data cand iti scriu, desi citesc blogul tau cu regularitate.
Emotiile unui umeras... postarea ta care pe mine m-a emotionat pentru ca am o surioara pe care o iubesc enorm, este mai mica cu 6 ani decat mine, am petrecut in copilarie foarte mult timp impreuna incat i-am fost aproape ca si a doua mama. O iubeam atat de tare, o iubesc si acum, incat atunci cand mergea la gradinita o duceam eu si ramaneam acolo pana la ora 12 cand plecam la scoala. E atat de minunat sa ai un o sora cu care sa iti imparti toate bucuriile si totodata si esecurile. Am invatat sa iubesc sincer alaturi de ea, sa impart tot ce am si sa nu nutresc in inima mea sentimente egoiste. Datorita ei am reusit sa ma mentin puternica in momente grele ale vietii, puterea ei de a merge inainte indiferent de suferintele indurate, iar pentru ea nu au fost putine. Un divort, suferinta unui handicap.. si cu toate astea stie sa zambeasca si sa te molipseasca cu veselia ei.
Relatia pe care o ai cu sora ta, umerasul copilariei, amintirile primelor "bucatareli", toate imi sunt atat de familiare si iti multumesc ca prin aceea postare a ta mi-ai aratat inca o data cat de importante sunt relatiile dintr-o familie si legatura de sange dintre surori. 
Uneori imi doresc sa scot bateria de la ceas ca sa opresc timpul in loc alaturi de ea.
Multumesc, Magda Enciu   ''



Felicitari Magda Enciu !!!


Sa ii porti sanatoasa si sa ne trimiti si noua o poza cu inaugurarea cerceilor !!!





P.S  Astept un mesaj pe Facebook cu datele tale si numarul de telefon , in cazul in care in 48 de ore nu ma contactezi voi alege o noua castigatoare.

XOXO, ADE

3 comments: